Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Twitter δοκιμάζει την επιλογή θετικής/αρνητικής ψήφου στις δημοσιεύσεις του

    To Twitter προσπαθεί να δώσει βάθος στο περιεχόμενο που διαχειρίζεται προσθέτωντας τη δυνατότητα θετικής και αρνητικής ψήφου σε tweets που δημοσιεύονται από τους χρήστες του. Τον επόμενο καιρό ίσως δείτε και εσείς αυτό το νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζεται με τη μορφή άνω βέλους για την θετική ψήφο και κάτω βέλους για την αρνητική. Ο σκοπός, σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο engadget, είναι η πλατφόρμα του Twitter να μαζέψει δεδομένα έτσι ώστε να είναι δυνατή η παροχή στους χρήστες περιεχομένου που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις του, ή ακόμα και να αναδεικνύονται οι πιο χρήσιμες απαντήσεις σε κάποιο tweet με πολλές απαντήσεις. 
    Αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται τρείς διαφορετικές εκδοχές του νέου αυτού χαρακτηριστικού. Κάποιοι χρήστες μπορεί να βλέπουν κουμπιά άνω βέλους  και κάτω βέλους, ενώ άλλοι μπορεί να βλέπουν μόνο ένα κουμπί ψήφου κάτω βέλους ακριβώς δίπλα στην επιλογή "μου αρέσει" του Twitter. Μια τρίτη έκδοση θα δείξει αντί για τα βέλη, αντίχειρα με φορά πάνω και κάτω. Ο αριθμός των αρνητικών ψήφων που λαμβάνει μια απάντηση δεν θα είναι ορατός στο κοινό και οι αρνητικές ψήφοι των χρηστών θα είναι ορατοί μόνο σε αυτούς, ενώ οι θετικές ψήφοι θα εμφανίζονται ως επισημάνσεις "μου αρέσει".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.