Jump to content



  • yanni
    yanni

    Το Twitter προσθέτει βίντεο 360 μοιρών, ενώ ίσως να προσθέσει και edit πλήκτρο

    Το 2016 ήταν μια σχετικά δύσκολη χρονιά για το Twitter, για το οποίο ακούστηκαν ακόμα και σενάρια εξαγοράς του. Σε μια προσπάθεια να μπορέσει να συγκρατήσει τους χρήστες του, αλλά και να αναπτυχθεί, το Twitter θα προσφέρει σύντομα στο ευρύ κοινό την δυνατότητα να ανεβάζουν ζωντανά βίντεο 360 μοιρών. Επιπλέον ο CEO του Twitter ζήτησε από τους χρήστες να προτείνουν βελτιώσεις, με την προσθήκη ενός πλήκτρου edit για τα tweets, να είναι στην κορυφή της λίστας.

     

    Αν και η δυνατότητα παρακολούθησης ενός ζωντανού βίντεο 360 μοιρών, είναι διαθέσιμη σε όλους όσους χρησιμοποιούν το Twitter ή το Periscope, η ανάρτηση ενός τέτοιου βίντεο για την ώρα περιορίζεται σε επιλεγμένους συνεργάτες του Twitter. Η ευρύτερη διαθεσιμότητα της δυνατότητας αυτής στο κοινό, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με την εταιρία. Ο θεατής του βίντεο μπορεί να χρησιμοποιήσει το ποντίκι σε κάποιον υπολογιστή ή τις δυνατότητες του κινητού του ή του tablet του, ώστε να περιστρέψει την κάμερα. Να σημειώσουμε εδώ ότι αντίστοιχα βίντεο 360 μοιρών προσφέρουν ήδη τα Facebook και ΥouTube.

     

     

    Επιπλέον της προσθήκης ζωντανών βίντεο 360 μοιρών, ο CEO του Twitter, Jack Dorsey, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να του κάνουν προτάσεις οι οποίες θα θεωρούσαν ότι θα μπορούν να βοηθούσαν στην βελτίωση των υπηρεσιών του. Μία από αυτές ήταν και η προσθήκη πλήκτρου για edit των tweets, έστω και περιορισμένου χρόνου, καθώς επίσης πλήκτρο bookmarks, αλλά και καλύτερη ασφάλεια και περισσότερες δυνατότητες αναφοράς περιπτώσεων ατόμων που παρενοχλούν άλλους.

     

    Το πλήκτρο bookmark καθώς και δυνατότητες αναφοράς παρενοχλήσεων, προσφέρονται ήδη από την υπηρεσία, σε έναν βαθμό έστω, αλλά πλήκτρο edit δεν υπάρχει, ώστε να μην μπορεί κάποιος να τροποποιήσει τα tweets μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Από την σύντομη συνομιλία με χρήστη του Twitter και του Jack Dorsey, φαίνεται ότι είναι κάτι το οποίο το μελετάνε και ίσως να το δούμε μελλοντικά ως ένα νέο χαρακτηριστικό του Twitter.

     

     

     

     

    Μένει να δούμε αν μελλοντικά οι παραπάνω κινήσεις του Twitter, αλλά και άλλες που έχει κάνει πρόσφατα, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τους χρήστες του στην πλατφόρμα, αλλά και να φέρει νέους, θα έχουν θετικά αποτελέσματα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.