Jump to content


  • yanni
    yanni

    Το WhatsApp ήρθε στα desktop PCs και τους Mac

    Το WhatsApp, το οποίο εδώ και καιρό ανήκει στην Facebook, είναι μία από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ένας από τους συνήθεις τρόπου αντικατάστασης των SMS στην επικοινωνία των κατόχων smartphones. Πλέον έρχεται και στα PCs, αλλά και στους Macs.

     

    Μέχρι πρόσφατα, για να έχει κάποιος πρόσβαση στην υπηρεσία WhatsApp μέσω του υπολογιστή του, έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον browser του. Αυτό πλέον αλλάζει με την WhatsApp να ανακοινώνει την διαθεσιμότητα native εφαρμογής τόσο για τα Windows PCs όσο και για τα Macs. Η νέα εφαρμογή περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ειδοποιήσεις στο desktop και καλύτερη υποστήριξη για keyboard shortcuts, ενώ υποστηρίζονται όλα τα βασικά χαρακτηριστικά όπως emojis, αποστολή συνημμένων αρχείων και φωνητική υπαγόρευση. Το user interface της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα λιτό χωρισμένο στα δύο, με τις επαφές αριστερά και το παράθυρο της συνομιλίας δεξιά.

     

    Whatsapp 1.jpg

     

    Αφότου κάποιος εγκαταστήσει την εφαρμογή, αυτή δουλεύει παράλληλα με την εφαρμογή που πιθανόν βρίσκεται ήδη εγκατεστημένη στο κινητό του χρήστη, αντιγράφοντας και εμφανίζοντας τις συνομιλίες που υπάρχουν εκεί. Έτσι κάποιος μπορεί να μεταβαίνει από το κινητό στο desktop και αντίστροφα κατά την διάρκεια κάποιας συνομιλίας, χωρίς να φοβάται ότι έχασε κάποια ειδοποίηση ή μήνυμα ή μπορεί να βλέπει τα μηνύματα στο desktop χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει το κινητό του.

     

    5736309dbc0fb-Whatsapp3.jpg

     

    Περισσότερα για την εφαρμογή μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Introducing WhatsApp's desktop app - WhatsApp Blog

     

    Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: WhatsApp :: Download

     

    Whatsapp 2.jpg

     

    Πηγή: WhatsApp launches desktop application for PC and Mac


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.