Jump to content


  • yanni
    yanni

    Τρία νέα powerbanks από την Antec

    .
    Το LifeBar 10 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 10000mAh και μπορεί να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα έχοντας δύο USB θύρες των 1A-2A για αυτό το σκοπό. Τέσσερα LEDs ενημερώνουν για το ποσοστό στο οποίο είναι φορτισμένη η μπαταρία του LifeBar 10, ενώ μπορεί να παίξει και τον ρόλο του φακού, έχοντας ένα LED για αυτή την δουλειά. Το LifeBar 10 είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, κατασκευασμένο από αλουμίνιο και με κομψή εμφάνιση.

     


    lifebar 10

     


    Το δεύτερο μοντέλο της εταιρίας, το PowerUp Slim 2200, έρχεται με μπαταρία των 2200mAh και δύο USB θύρες του 1A. Με διατάσεις 105 x 68 x 10.8 χιλιοστά, μεταφέρεται εύκολα, ενώ κυκλώματα προστασίας στο powerbank εγγυώνται ότι η φόρτιση θα είναι απροβλημάτιστη. Το PowerUp Slim 2200 διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα, ενώ διαθέτει και αυτό LEDs τα οποία ενημερώνουν για το ποσοστό στο οποίο είναι φορτισμένη η μπαταρία του.

     


    Aps 2200 Grn

     


    Τέλος, όσον αφορά το LifeCard, αυτό έχει μπαταρία χωρητικότητας 2000mAh, διαθέτει μία θύρα USB 1A για φόρτιση φορητών συσκευών. Οι διαστάσεις του είναι μόλις 86 X 54 X 6 χιλιοστά, καθιστώντας το ιδιαίτερα εύκολο στην μεταφορά, ακόμα και μέσα σε ένα πορτοφόλι. Η Antec παρέχει και δύο λάστιχα σιλικόνης τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε ο κάτοχος του LifeCard να βάζει κάρτες ή χρήματα στο powerbank έχοντας με αυτόν τον τρόπο το περιεχόμενο του πορτοφολιού ή της τσάντας του καλύτερα τακτοποιημένο. Το LifeCard είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

     


    lifecard


    lifecard money

     


    Οι τιμές των LifeBar 10, PowerUp Slim 2200 και LifeCard είναι αντίστοιχα £29.99, £19.99 και £16.99. Μπορείτε να δείτε την σειρά mobile προϊόντων της Antec, στην παρακάτω διεύθυνση: antecmobileproducts.com


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.