Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τρεις νέες οθόνες με G-Sync και Eye Tracking από την Acer

    Για τους κατόχους κάρτας Nvidia που θα επιθυμούσαν να προσθέσουν και ένα G-Sync gaming monitor στον εξοπλισμό τους, η Acer έχει να προτείνει τρεις νέες οθόνες, τα μοντέλα Predator Z271T, Predator XB251HQT και Predator XB271HUT, που ενσωματώνουν Nvidia G-Sync. Οι οθόνες προσφέρουν χαμηλό χρόνο απόκρισης και υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και επιπλέον τεχνολογία Eye-Tracking.

     

    Το μοντέλο Predator Z271T είναι το μόνο καμπύλο από τα τρία. Είναι FullHD, 27'' και πιθανόν χρησιμοποιεί AHVA panel με χρόνο απόκρισης 4ms, δεδομένου ότι δείχνει να αποτελεί παραλλαγή του Predator Z271. Η καμπυλότητά του είναι 1800R και ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 144Hz.

     

    Acer Z271T.jpg

    Το Predator XB271HUT έχει ανάλυση 2560x1440 pixels και είναι διαστάσεως 27''. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 165Hz. Φαίνεται να αποτελεί μια παραλλαγή του XB271HU το οποίο διαθέτει IPS panel με 4ms χρόνο απόκρισης. 

     

    Acer XB271HUT.jpg

     

    Acer XB271HUT back.jpg

     

    Το Predator XB251HQT είναι ανάλυσης FullHD, 24,5'', με επίπεδη οθόνη και  και με πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 240Hz και χρόνο απόκρισης 1ms. Αν και υπάρχουν μοντέλα στην αγορά με 240Hz ρυθμό ανανέωσης, αυτό εδώ είναι το πρώτο μοντέλο από την Acer.

     

    57ca83cc96c2a-AcerXB251HQT.jpg

     

    Και οι τρεις οθόνες ενσωματώνουν τεχνολογία Eye Tracking της Tobbi. Η τεχνολογία αυτή η οποία έχει ξεκινήσει να εισέρχεται και στον χώρο των παιχνιδιών, επιτρέπει στους gamers να πραγματοποιούν κάποιες ενέργειες την ώρα του παιχνιδιού με απλή κίνηση των ματιών τους. Η τεχνολογία έχει ενσωματωθεί σε νέους τίτλους όπως τα Deus Ex: Mankind Divided καιTom Clancy’s The Division.

     

    Ακόμα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες, πέραν του ότι το Predator Z271T αναμένεται τον άλλον μήνα και το Predator XB271HUT τον Δεκέμβριο. Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διάθεσης του Predator XB251HQT.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.