Jump to content



  • yanni
    yanni

    Τρεις νέες frameless οθόνες για παιχνίδια, από την AOC

    Η AOC ανακοίνωσε τρεις νέες οθόνες οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε αυτούς που παίζουν παιχνίδια. Οι νέες αυτές οθόνες ανήκουν στην μεσαίας κατηγορίας οθόνες και διαθέτουν ιδιαίτερα λεπτό περιθώριο στις τρεις πλευρές τους, καθιστώντας αυτές κατάλληλες και για χρήση σε συστήματα με περισσότερες από μία οθόνες. Οι δύο από τις τρεις οθόνες έχουν διαγώνιο 24,5'', ενώ η τρίτη έχει διαγώνιο 27''.

     

    Τα νέα μοντέλα είναι τα AOC G2590VXQ και AOC G2590PX, με διαγώνιο 24,5'', καθώς και το AOC G2790PX με διαγώνιο 27''. Και τα τρία μοντέλα έχουν ανάλυση 1920 x 1080, χρησιμοποιούν ταχύτατο TN panel με 1 ms χρόνο απόκρισης και υποστηρίζουν τεχνολογία AMD FreeSync, το οποίο ξεκινάει και στις τρεις οθόνες από τα 30Hz και φτάνει έως τον μέγιστο υποστηριζόμενο ρυθμό ανανέωσης. Οι AOC G2590PX και το AOC G2790PX μπορούν να ανεβάσουν ρυθμό ανανέωσης έως τα 144Hz, με το μοντέλο AOC G2590VXQ να φτάνει έως τα 75Hz.

     

    AOC G90 series.jpg

     

    Υποστηρίζουν επίσης την τεχνολογία AOC Low Input Lag Mode, η οποία μειώνει το lag, επιτρέποντας έτσι στις οθόνες να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στον κάτοχό τους, καθώς και την τεχνολογία AOC Shadow Control, η οποία επιτρέπει τον επιπλέον φωτισμό σκοτεινών περιοχών και την μείωση του φωτισμού σε ιδιαίτερα φωτεινές περιοχές, χωρίς να επηρεάζεται η υπόλοιπη εικόνα. Δύο ακόμα τεχνολογίες, η AOC Flicker Free και η AOC Low Blue Light Mode, επιτρέπουν πιο ξεκούραστη θέαση.

     

    Και οι τρεις οθόνες διαθέτουν βάσεις που μπορούν να αφαιρεθούν και επανατοποθετηθούν σε αυτές, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ανάγκη χρήσης κατσαβιδιού. Διαθέτουν δύο ηχεία για στερεοφωνικό ήχο, εισόδους εικόνας DisplayPort, δύο HDMI, VGA, καθώς και έξοδο ήχου. Οι εργονομικές βάσεις των AOC G2790PX και AOC G2590PX υποστηρίζουν πλήθος ρυθμίσεων του ύψους και της γωνίας της οθόνης ως προς τον θεατή, ενώ επιπλέον διαθέτουν και USB 3.0 HUB. Αντίθετα η AOC G2590VXQ διαθέτει απλή βάση και στερείται του USB 3.0 HUB.

     

    Από τις τρεις οθόνες η AOC G2790PX είναι άμεσα διαθέσιμη, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 349 ευρώ. Η AOC G2590VXQ θα γίνει διαθέσιμη τον επόμενο μήνα προς 179 ευρώ, ενώ η AOC G2590PX θα ξεκινήσει να διατίθεται τον Φεβρουάριο προς 289 ευρώ.

     

    AOC G2790PX.jpg

     

    AOC G90 specs.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.