Jump to content


  • yanni
    yanni

    Υποστήριξη για τους Godavari ανακοίνωσαν Gigabyte και ASUS

    .
    Η Gigabyte ανακοίνωσε ότι οι μητρικές της για το FM2+ socket είναι πλέον συμβατές με τους Godavari APUs. Παράλληλα υποστηρίζονται και τεχνολογίες όπως Freesync, DirectX 12, Dual Graphics, Eyefinity αλλά και τα επερχόμενα 64bit Windows 10. Ειδικότερα η προσθήκη υποστήριξης για την τεχνολογία Freesync, προσφέρει σε όσους έχουν επιλέξει μια APU για light gaming σε συνδυασμό με μια οθόνη που υποστηρίζει Freesync/Adaptive Sync, πολύ ομαλότερη ροή στα γραφικά των παιχνιδιών τους.

     

    Gigabyte  F2A88X UP4

     

    Όποιος διαθέτει μητρική FM2+ βασισμένη σε ένα από τα A88X, A78, A68H και A58 chipsets, μπορεί να μεταβεί στην παρακάτω σελίδα για να επιβεβαιώσει ότι η μητρική του διαθέτει νεώτερο firmware, το οποίο προσφέρει υποστήριξη για τους Godavari.
    GIGABYTE - Support - Downloads - Motherboard

     

     

    Η ASUS από την μεριά της καλεί τους κατόχους μητρικών της για το FM2+ socket, να τσεκάρουν την παρακάτω λίστα και να αναβαθμίσουν τόσο το firmware τους όσο και τους οδηγούς τους ώστε να εκμεταλλευτούν τους νέους Godavari.

     

    ASUS Godavari Support

     

    Η λίστα με τις υποστηριζόμενες μητρικές που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου, βρίσκεται στην παρακάτω σελίδα.
    Update Your ASUS AMD FM2+ Motherboard By BIOS and Driver in a flash

     

    Αν η μητρική σας δεν βρίσκεται στην λίστα της παρακάτω εικόνας, δεν αποκλείεται να προστεθεί στο μέλλον, αν και οι πιθανότητες για αυτό μάλλον δεν είναι πολλές. Στην παραπάνω σελίδα θα βρείτε και οδηγίες για το πως να κάνετε το firmware update, αλλά και για να κατεβάσετε τον τελευταίο οδηγό.

     

    mobo


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.