Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Υποστήριξη στο Vulkan θα αποκτήσει η CryEngine τον Νοέμβριο

    Η CryEngine, η οποία βρίσκεται πίσω από παιχνίδια όπως το Crysis και το Far Cry, αναμένεται να αποκτήσει υποστήριξη για το Vulkan στα μέσα Νοεμβρίου με την έκδοση 5.3 και θα προσφέρει υποστήριξη DirectX 12 Multi-GPU τον Φεβρουάριο του 2017 με την έκδοση 5.4 της CryEngine.

     

    13114507180l.jpg

    Οι ενημερώσεις αυτές θα επιτρέψουν σε όσους επιλέξουν την CryEngine να αναπτύξουν παιχνίδια χρησιμοποιώντας το Vulkan αλλά και να ενσωματώσουν πιο εύκολα τη δυνατότητα Multi-GPU του DirectX 12. Ελπίζουμε ότι και άλλες μηχανές παιχνιδιών όπως η Unreal Engine 4 και η  Unity θα ακολουθήσουν σύντομα και αυτές.

     

    Προσθέτοντας την υποστήριξη σε Vulkan και Multi GPU σε επίπεδο game engine θα επιτρέψει στους developers να χρησιμοποιήσουν τα νέα APIs και τα νέα αυτά χαρακτηριστικά, γράφοντας λιγότερο κώδικα και έτσι θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν χρόνο για να επικεντρωθούν σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

     

    13114507365l.jpg

     

    Η έκδοση 5.3 της CryEngine θα δώσει τη δυνατότητα στα παιχνίδια που θα την ενσωματώσουν, να υποστηρίζουν με ευκολία Linux και MacOS μέσω του Vulkan και θα επιτρέψει στους developers να αναπτύξουν παιχνίδια και για άλλα λειτουργικά συστήματα πέρα από τα Windows 10.

     

    Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη ότι αυτές οι ημερομηνίες αυτές μπορεί να αλλάξουν, αν και η υποστήριξη για Multi-GPU του DirectX 12 θα ανακοινωθεί στο GDC 2017, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2017, όπου και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους developers στην CryEngine.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.