Jump to content


  • karmen1983
    karmen1983

    Φήμες για στροφή της Apple σε οθόνες OLED στα νέα iPhone και iPad

    Ο επικεφαλής της τεχνολογικής έρευνας της IHS, ο κ. Kevin Wang, αναφέρει ότι η γνωστή κατασκευάστρια Apple, σκέφτεται να υιοθετήσει τη χρήση OLED οθονών σε κάποιες από τις συσκευές της, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συγκεντρώνουν αυτές των νέων iPhone και iPad. Φυσικά, επειδή αυτό θα είναι μια σημαντική αλλαγή για την κατασκευάστρια, καλό είναι να ξανατονίσουμε ότι τα παραπάνω είναι φήμες.

     

    Ο Kevin Wang δεν αναφέρει από ποιους κατασκευαστές θα προμηθευτεί η εταιρία τις νέες οθόνες, αλλά με κάποιες υποθέσεις, πιθανότητες συγκεντρώνουν η γνωστή κατασκευάστρια LG η οποία ήδη κατασκευάζει εδώ και χρόνια οθόνες για την Apple, η Ιαπωνέζικη JOLED, για την οποία φήμες είχαν ακουστεί και τον περασμένο Απρίλιο ότι θα προμηθεύσει OLED οθόνες για το επόμενο iPad, αλλά και για την Foxconn που φαίνεται να επενδύει 2.6 εκατομμύρια δολάρια σε εργοστάσιο παραγωγής οθονών.

     

    Το τι θα γίνει ακριβώς μένει να το δείξει ο χρόνος. Το μόνο βέβαιο αφού το επιβεβαίωσε και ο Kevin Wang, είναι ότι η Huawei και μετά από αυτήν η Xiaomi, θα υιοθετήσουν τις OLED οθόνες στις νέες τους συσκευές.

     


    ipad Air 2 02


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.