Jump to content


  • yanni
    yanni

    Φήμες θέλουν την διπύρηνη Fury μέσα στον Δεκέμβριο

    .
    Η κάρτα που φέρεται να έχει την κωδική ονομασία Gemini, αναμενόταν μέσα στο Φθινόπωρο. Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατόν και οι τελευταίες φήμες θέλουν την κάρτα να κυκλοφορεί εντός του μήνα, ώστε να προλάβει την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα θα διαθέτει δύο Fiji GPUs και 8GB μνήμης HBM, με κάθε GPU να έχει πρόσβαση σε 4GB από αυτά. Η κάρτα όταν και εφόσον κυκλοφορήσει, θα είναι η ταχύτερη κάρτα γραφικών της αγοράς, εκτός και αν η Nvidia καταφέρει και παρουσιάσει μια δική της διπύρηνη κάρτα με δύο GM200 GPUs, πριν την κυκλοφορία της κάρτας της AMD. Για την ψύξη της κάρτας θα χρησιμοποιείται κλειστό κύκλωμα υδρόψυξης, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της Radeon Fury X.

     

    Εφόσον οι φήμες επιβεβαιωθούν, αναμένεται η AMD να διοργανώσει κάποιο ειδικό γεγονός εντός του μήνα για την παρουσίασή της νέας της κορυφαίας κάρτας.

     

    AMD Radeon Dual Fiji PCB


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.