Jump to content



  • TheLab
    TheLab

    Φθηνές λύσεις για τον υπολογιστή σας: Windows 10 Pro στα 8.14€, έκπτωση 62% σε όλες τις άδειες Microsoft Office

    Αυξήστε την ασφάλεια του υπολογιστή σας και την παραγωγικότητά σας αποκτώντας τα Windows 10 Pro και άδειες Office σε μειωμένη τιμή.

     

    πανδημία του COVID-19 έχει αναγκάσει μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού να προσαρμόσει την καθημερινότητά της σε μια νέα κανονικότητα. Η εργασία εξ' αποστάσεως, όπου είναι εφικτή, μπορεί να περιορίσει τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού και να μας βοηθήσει να μείνουμε ασφαλείς. Ήδη αρκετές επιχειρήσεις έχουν κατανοήσει, ότι οι εργαζόμενοί τους μπορούν να δουλέψουν το ίδιο παραγωγικά από το σπίτι τους. Για να διασφαλιστεί όμως η παραγωγικότητα μιας επιχείρησης ή ενός εργαζομένου θα πρέπει να τηρούνται ορισμένες βασικές προϋποθέσεις. Κοινώς θα πρέπει όλες οι πλευρές να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή τους.

     

    200826-1280-720+.jpg

     

    Ήδη αρκετοί από εσάς έχουν φροντίσει να προμηθευτούν τα απαραίτητα, όπως web cameras και άλλα περιφερειακά. Η καρδιά ωστόσο ενός σύγχρονου υπολογιστή είναι το λειτουργικό σύστημά του. Η ανάγκη αναβάθμισης στα Windows 10 είναι πιο επιτακτική από ποτέ, ιδίως από τη στιγμή που η Microsoft αρχίζει σταδιακά να αποσύρει την υποστήριξη των παλαιότερων λειτουργικών της. Δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα χρηστών εξακολουθεί να αγνοεί τον κίνδυνο των κυβερνοεπιθέσεων ή προτιμά να μείνει στα Windows 7 ή ακόμη χειρότερα σε κάποιο παλαιότερο λειτουργικό σύστημα από το να προμηθευτεί τα Windows 10, τα οποία προσφέρουν τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας, καθώς και αρκετά ακόμη πλεονεκτήματα.

     

    Η επικρατέστερη δικαιολογία όσων χρηστών δεν έχουν ακόμη προβεί στην αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του desktop ή του laptop τους, είναι ότι το κόστος των Windows 10 είναι υψηλό. Πλέον όμως στα πλαίσια του Best Software Sale του καταστήματος Keysoff.com μπορείτε να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημά σας και το λογισμικό σας χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 45% και φτάνουν μέχρι 62% σε προϊόντα, όπως τα Windows 10 και το Office 2019, οπότε ότι κι αν αγοράσετε είναι δεδομένο ότι θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

     

    Αποκτήστε τα Windows 10 σε χαμηλή τιμή

    Εάν θέλετε να αποκτήσετε την Home ή την Professional έκδοση των Windows 10 σε χαμηλή τιμή, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε το κουπόνι KOLE45 στο ταμείο.

     

    Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές:

     

    l  Windows 10 Professional στα €8.14

    l  Windows 10 Home στα €8.75

     

    62% έκπτωση στα Office 2019 καθώς και στα bundles τους με τα Windows 10

    Δηλώνοντας το κουπόνι “KOLE62” στο ταμείο μπορείτε να προμηθευτείτε άδειες Office 2019 και Office 2016 με έκπτωση 62%. Επιπροσθέτως, δύναται να χρησιμοποιήσετε το ίδιο ακριβώς κουπόνι για να αποκτήσετε όποια έκδοση του Office επιθυμείτε σε “πακέτο” με τα Windows 10, ώστε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα.

     

    Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές:

     

    l  Microsoft Office 2019 Professional Plus στα 24.82

    l  Microsoft Office 2019 Professional + Windows 10 Pro στα 29.29

    l  Microsoft Office 2019 Professional + Windows 10 Home στα 30.14

     

    60% Office 2016, καθώς και στα bundles τους με τα Windows 10

     

    Δηλώνοντας το κουπόνι “KOLE60” στο ταμείο μπορείτε να προμηθευτείτε άδειες Office 2016 με έκπτωση 60%.

     

    l  Microsoft Office 2016 Professional Plus στα €21.77

    l  Microsoft Office 2016 Professional + Windows 10 Pro στα €25.41

    l  Microsoft Office 2016 Professional + Windows 10 Home στα 25.68

     

    Ακόμη περισσότερες εκπτώσεις στο Keysoff

    Πέρα από τις παραπάνω προσφορές, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε άδειες Office για υπολογιστές Mac σε μειωμένη τιμή ή να αποκτήσετε το Office 365 στην προνομιακή τιμή των 15.19€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε το κουπόνι KOLE55 στο ταμείο.

     

    Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές:

     

    l  Microsoft Office 365 Professional Plus Account - 1 Device 1 Year στα 15.19

    l  Office365+windows 10 Pro στα 20.59

    l  Office365+windows 10 Home στα 21.22

    l  Office 2016 home and business for mac στα €50.25

    l  Office 2019 home and business for mac στα €42.49

     

    Σχετικά με το Cwalletco

    Εάν επιλέξετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω της Cwalletco, τότε θα έχετε επιπλέον έκπτωση 3%. Κάντε κλικ σε αυτό και θα δείτε τους πιο κατάλληλους τρόπους πληρωμής που σας προτείνει.

     

    untitled_y42f.jpg

     

    Σχετικά με το Keysoff

    To Keysoff είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην πώληση αυθεντικών παιχνιδιών και κλειδιών λογισμικού, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων καταναλωτών από όλα μέρη του κόσμου. Το κατάστημα παρέχει υποστήριξη 24x7 μαζί με εξαιρετικές προσφορές σε όλο το εύρος των κλειδιών λογισμικού. Όταν αγοράζετε από το Keysoff.com μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε από μια αξιόπιστη εταιρεία που πουλά μόνο γνήσιο λογισμικό.

     

    Εάν τυχαίνει να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις! Δείτε στην παρακάτω εικόνα, πώς ακριβώς λειτουργεί η ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπο, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία για άμεση επικοινωνία.

     

    untitled_gvsg.jpg

     

    Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε άμεσα με το κατάστημα στο service@keysoff.com και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του θα απαντήσει στο ερώτημά σας το ταχύτερο δυνατό.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.