Jump to content
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Φθινοπωρινές προσφορές από την GoodOffer24

  Μην περιμένετε να τελειώσει ο Σεπτέμβρης για να ξυπνήσετε. Εκμεταλλευθείτε τώρα τις νέες προσφορές από το διαδικτυακό κατάστημα GoodOffer24, το οποίο βοηθά να εξοπλιστείτε για την εργασία σας στη δουλειά, στη παραλία ή από όπου σας κάνει κέφι, σε προσιτές τιμές και άμεση παράδοση, μιας και οι αγορές σας ολοκληρώνονται άμεσα μέσα στο ασφαλές περιβάλλον του δικτυακού τόπου, στο GoodOffer24.com.

   

  Οι νέες αυτές προσφορές είναι διαθέσιμες σε εσάς με τη χρήση του κωδικού TL30 ο οποίος σας εξασφαλίζει έκπτωση 30% σε επιλεγμένα προϊόντα και συνδυασμό προϊόντων της Microsoft, τα οποία εγγυώνται την αβασάνιστη εγκατάσταση και απρόσκοπτη λειτουργία, τόσο σε οικιακό, όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον.

   

  Οι κωδικοί οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτή την ανοιξιάτικη προσφορά φαίνονται παρακάτω ενώ οι τιμές οι οποίες εμφανίζονται είναι τελικές και αναγράφονται δίπλα στο εκάστοτε link και θα είναι διαθέσιμες σε εσάς κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στο check out.

   

  8ED9CEC9@0D6B8E38.60EF565F.png

   

  Πιο συγκεκριμένα, οι προσφορές (με χρήση πάντα του κωδικού TL30), έχουν ως εξής:

   

   

  Υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα Goodoffer24 βρίσκεται στην διαδικτυακή αγορά εδώ και χρόνια πουλώντας αντικείμενα για παιχνίδια MMO, CD keys για video games και λογισμικό, δωροκάρτες κλπ. Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα για την εξυπηρέτηση πελατών και τις τιμές του.

   

  Η διαδικασία χρήσης των κλειδιών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω λειτουργικών από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα Goodoffer24.

   

  Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη (αποκλειστικά Windows για τις εκδόσεις του Office).

  Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε.

   

  Σημείωση: Πραγματοποιείτε τις συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας.
  Μάθετε περισσότερα στο www.GoodOffer24.com και επικοινωνήστε με το Customer Service στο [email protected]  User Feedback

  Recommended Comments

  εγώ,να κάνω την ερώτηση;

  Εφόσων , αγόρασα ήδη 1,ζήτησα Invoice και ήρθε κανονικά , με πάνω δεξιά να γράφει και αριθμό ΑΦΜ της εταιρίας τους με Ε.Ε γράμματα και νούμερα δηλαδή ότι είναι ενδοικοινωτικό.

  Άραγε ,αυτό θεωρείτε αυθεντικό απέναντι στην bsa ? (Εφορία) . Ώστε μια επιχείριση να μην έχει θέμα,αφού έχω και απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς ονομαστικό στην εταιρία, αλλά και κωδικό ΑΦΜ πάνω δεξιά (δικό τους).

  Λέω εγώ τώρα...

  • Like 1
  Link to comment
  Share on other sites
  3 hours ago, astrolabos said:

  Γιατί δε κάνεις ένα ερώτημα στην εφορία να είσαι σίγουρος;

   

  3 hours ago, p55 said:

  Αν ρωτήσεις γράψε τι σου είπαν, καλό είναι να ξέρουμε τι ισχύει.

   

  Καλό αστείο! Κανείς,δεν ήξερε το είχα κάνει και στο παρελθόν και 3 λογιστές είχα ρωτήσει. 

  Όλοι έλεγαν το ίδιο αν έχεις απόδειξη είναι αρκετή , αν υπάρχει και ΑΦΜ εταιρίας ενδοκοινωτικό ακόμα καλύτερο. (Αλλά τα άκουγα σαν παπάτζες) γιατί στο τέλος και από το ebay vlk κλειδιά έχει με 3-4€ που δεν κλειδώνουν (δοκιμασμένο).

  Οπότε,  δεν πολύ πίστεψα.

  Συν ότι όταν το έψαξα, έλεγαν και καλά "μόνο" από την ίδια την Microsoft αναγνωρίζει η Bsa (πράγμα άκυρο) γιατί έχει κια partner όπως refubrished κτλ. που τα δίνουν μαζί.

  Ουσιαστική απάντηση; Καμία . (η υπάλληλος κιόλας είπε και εδώ σπασμένα έχουμε, εκεί γέλασα)

  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.