Jump to content
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

  Last Christmas, I gave you my…. Μπααααααα :pinch:


  Jingle bells, jingle bells, Jingle all the way… Nahhhhh :pinch:

   

  Τρίγωνα, κάλαντα, σκόρπισαν παντούούούού 
  κάθε σπίτι μια φωλιά του μικρού Χριστού!!! Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
  Tρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά
  ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιάάάάάάάάάάάάάά!! 

  :jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump:

   

  Καλημέρα σας!!!! Καλή σας εβδομάδα!!! @astrolabos  ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ 🎅

  Η συνήθεια που έγινε λατρεία και που χρόνο με τον χρόνο προσπαθεί να γίνεται καλύτερη, είναι για μία ακόμα φορά εδώ για την παρέα του TheLab.gr. Ποιος πίστεψε ότι δεν θα κάναμε επιδρομή στις αποθήκες των εταιριών ε;;; Ποιooooooος;;;;; (εδώ έρχεται ο αυτός και απαντάει αυτός 1-0 :p )

   

  Κανένας δεν πίστεψε ωρέ ότι δεν θα έχει Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό φέτος. Είναι σαν κουραμπιές χωρίς ζάχαρη άχνη ή μελομακάρονο χωρίς σιρόπι. Απαππαπα!!! Φωτιά θα πέσει να με κάψει και μόνο που το γράφω! :tomato2:

   

  Εμείς λοιπόν κυρίες και κύριοι, έχουμε και ζάχαρη άχνη αλλά και σουρόπια. Θα σας γλυκάνουμε και θα σας κάνουμε να κολλήσετε στις οθόνες σας, παρέα με το πληκτρολόγιο και τον πόντικά σας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Και ποιος θα μας βοηθήσει σε αυτό το έργο; Ποιοοοοοοοοςςςςς;;; (ξέρω ξέρω αυτός 1-0)

   

  Οι εταιρίες που μας στηρίζουν χρόνια και χρόνια καλέ! Και που για μία ακόμα φορά, μας έδωσαν δώρα να σας μοιράσουμε! :jumpy::jumpy::jumpy::jumpy:

  Φέτος που λέτε, θα λάβουν μέρος 9 εταιρίες και τα δώρα είναι πολλά!!! :dance::dance::dance::dance:

   

  large.christmas-contest-2019-thelabgr.png

   

  Αρχικά ο Μέγας Χορηγός του Διαγωνισμού μας, που για μία ακόμα φορά είναι η εταιρία Corsair. Παρόλο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καλό είναι να πούμε δύο λόγια για την εταιρία που μας στηρίζει σταθερά, όλα αυτά τα χρόνια.

   

  large.1798324449_corsairlogo.png

   

  Η Corsair ιδρύθηκε το 1994 και από την κατασκευή DRAM, έχει βρεθεί στο να είναι πρωταγωνίστρια σε πολλά προϊόντα γύρω από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σε κουτιά, περιφερειακά, συστήματα ψύξης, τροφοδοτικά και οτιδήποτε μπορεί να θελήσει ο σύγχρονος gamer. 

   

  Το 2018 η Corsair εξαγόρασε την Elgato και διεύρυνε τους ορίζοντές της στο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό, να καταγράφει και να ανεβάζει, επαγγελματικού επιπέδου περιεχόμενο.

   

  large.HolidayGuide_2-1-corsair-christmas.jpg

   

  Την εταιρία Corsair μπορείτε να την βρείτε σε facebook, twitter, youtube και instagram κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο παρακάτω. Και με ένα Like ή follow, της λέτε και ένα έμμεσο ευχαριστώ για την προσφορά της και φέτος.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

   

  Τα δώρα που προσφέρει η Corsair για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

   

  3x K70 RGB MK.2 Low Profile RAPIDFIRE Mechanical Gaming Keyboard CHERRY MX LP Speed (GR)

  1x VOID RGB ELITE Wireless Premium Gaming Headset with 7.1 Surround Sound — Carbon (EU)

  1x HS70 SE WIRELESS Gaming Headset (EU)

  1x NIGHTSWORD RGB Tunable FPS/MOBA Gaming Mouse (EU)

  1x M65 PRO RGB FPS Gaming Mouse — Black (EU)

  2x MM350 Champion Series Mouse Pad – Medium

   

  large.corsair-K70-RGB-MK2-02.pnglarge.corsair-VOID-RGB-ELITE-WIRELESS-CARBON-08.pnglarge.corsair-HS-Series-01-HS70-SE-01.pnglarge.corsair-NIGHTSWORD-RGB-11.pnglarge.corsair-M65-PRO-RGB-BLK-01.pnglarge.corsair-MM350-MEDIUM-13.png

   

  large.1054371641_ribbonstraight.png

   

  large.Aida64-Logo.png

   

  Το όνομα της Ουγκρικής FinalWire, για αρκετούς από εμάς ίσως δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με το έργο των στελεχών που απαρτίζουν τον πυρήνα της!   Το «όνομα» AIDA , AIDA32, EVEREST, και AIDA64, εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια είναι ταυτόσημο με  τον εξονυχιστικό διαγνωστικό έλεγχο, την επίβλεψη και το δοκιμαστικό στρεσάρισμα των PC μας.

   

  Με την πρόσφατη τετραπλή έκδοση του AIDA64 (extreme, engineer, business και Network Audit)  να αποτελεί ένα πραγματικά πολύπλευρο και ισχυρό εργαλείο στον τομέα του, είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που θα έχουμε και δικά της προϊόντα στον διαγωνισμό μας και την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της αυτή!

   

  Την εταιρία μπορείτε να την βρείτε σε facebook, twitter, youtube και instagram κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο παρακάτω.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.instagram.png

   

   

  Τα δώρα που προσφέρει η AIDA64 για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

   

  2x 3-year AIDA64 Extreme licenses

  8x 1-year AIDA64 Extreme licenses

   

  large.aida64-extreme-3-YEARS.pnglarge.aida64-extreme-1-YEAR.png

   

  large.1054371641_ribbonstraight.png

   

  large.Panda_Security_logo.png

   

  Η εταιρεία Panda Security ιδρύθηκε το 1990 και είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης λύσεων ασφαλείας cloud-based. Με κεντρικά γραφεία στην Ισπανία, η εταιρία έχει φυσική παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες, και προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 23 γλώσσες και εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η αποστολή της εταιρίας είναι να απλοποιήσει την πολυπλοκότητα, με τη δημιουργία νέων και βελτιωμένων λύσεων για την προστασία της ψηφιακής ζωή των χρηστών.

   

  Το υποκατάστημα της Panda Security στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2000 και μέσα στα 15 χρόνια παρουσίας του, έχει να επιδείξει μία εκτεταμένη βάση πελατών σε όλο το φάσμα της οικονομίας με την αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

   

  Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία Panda Security για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες της στα social media.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

   

   

  Τα δώρα που προσφέρει η Panda για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

   

  5x Ηλεκτρονικούς κωδικούς PANDA DOME COMPLETE (3 devices / 1 year)

  6x Ηλεκτρονικούς κωδικούς PANDA DOME ESSENTIAL (3 devices / 1 year)

   

  large.panda_security_dome_complete.jpeglarge.panda_dome_essential.jpeg

   

  large.1054371641_ribbonstraight.png

   

  large.msystems.png

   

  H εταιρία Μsystems  ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 με αντικείμενο εργασιών την εμπορία συστημάτων πληροφορικής και συναφών ειδών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τα προϊόντα πληροφορικής. Για άλλη μία χρονιά -παρά τις δυσκολίες της εποχής- είναι μαζί μας σε έναν ακόμα διαγωνισμό. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την στήριξή και ευχόμαστε το παράδειγμά αυτό να το ακολουθήσουν και άλλα ελληνικά καταστήματα στο μέλλον.

   

  Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία Msystems για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες της στα social media.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

   

   

  Τα δώρα που προσφέρει η Msystems για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

   

  3x NOD Iron Strike Mechanical RGB Gaming Keyboard - Xinda Blue Switches

  3x NOD Iron Σound RGB Gaming Headset [G-HDS-004]

  3x NOD Iron Fire RGB Gaming Mouse

  3x NOD Iron Ground Gaming Mouse Pad - Extra Large

   

   

  large.1904163015_nodironstrikemechanicalkeyboard.jpglarge.1288003936_NODIronoundRGBGamingHeadset.jpglarge.848589112_NODIronFireRGBGamingMouse.jpglarge.1246607979_NODIronGroundGamingMousePad-ExtraLarge.jpg

   

  large.1054371641_ribbonstraight.png

   

  large.528087220_pavlatosstanleylogo.png

   

   

  Η ιστοσελίδα www.stanleycenter.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας Κ. & Ε. ΠΑΥΛΑΤΟΥ Ο.Ε. Η εταιρία δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο των Εργαλείων από το 1976 έως και σήμερα. Σε συνεργασία με την Stanley Black & Decker Ελλάς δημιουργήθηκε το πρώτο κατάστημα ανά τον κόσμο αποκλειστικά αφιερωμένο στα εργαλεία της Stanley. Στο φυσικό κατάστημα επί της οδού Μπουμπουλίνας 9 στον Άγιο Δημήτριο, έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τα προϊόντα της Stanley, όπως εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά, μπαταρίας, κήπου και αξεσουάρ.

  Παράλληλα θα μπορείτε να πλοηγηθείτε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα για επιπλέον πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

   

  Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στο κατάστημα Stanley Center για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες του στα social media.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png

   

  Τα δώρα που προσφέρει το κατάστημα Stanleycenter για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

   

  1x ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ 125mm NVR 850W STANLEY FMEG220

  1x ΣΕΤ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ 32 ΜΥΤΩΝ STANLEY STHT0-62634

  1x ΣΕΤ 4 ΠΕΝΣΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ VDE FATMAX STANLEY 4-84-489

  1x ΣΕΤ ΜΙΝΙ ΠΕΝΣΙΚΩΝ 6 ΤΕΜ FATMAX STANLEY FMHT0-80541

  1x ΣΕΤ FatMax® ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΣΗ 10 ΤΕΜ STANLEY 0-62-573

  1x ΜΕΤΡΙΚΟ & ΙΝΤΣΑΣ & TORX ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΣΕΤ ΕΞΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ 25 ΤΕΜ. 

   

  large.904369395_125mmNVR850WSTANLEYFMEG220.jpglarge.1497601713_32STANLEYSTHT0-62634.jpglarge.225956137_6FATMAXSTANLEYFMHT0-80541.jpglarge.1086667479_4VDEFATMAXSTANLEY4-84-489.jpglarge.504215264_stanleyfatmax.jpglarge.metriko-intsas-torx-anadiploymeno-set-exagonon-kleidion-25-tem-stanley-2-69-268.jpg

   

   

  large.1054371641_ribbonstraight.png

  large.Shuttle_logo.png

  Τριάντα έξι χρόνια πέρασαν από ίδρυσή της στην Taiwan, και από τότε με απαράμιλλη προσήλωση στην ποιότητα και με όπλο την έρευνα και τη φαντασία, ανακαθόρισε την έννοια του. . .  μικρού:    Μικρό, μικρότερο. . . Shuttle !

   

  Με ένα εκατομμύριο XPC to 2004 στην αγορά να διαφημίζουν το όνομά της, πέρασε από τα Μini  στα Slim και από αυτά στα Nano, τα All in One και Fanless PCs και σήμερα, απλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τον τομέα αυτό, χωρίς την Shuttle!

   

  Έτσι με μεγάλη μας χαρά, και απευθύνοντάς της τις θερμές ευχαριστίες μας, θα την έχουμε σαν δωροθέτη στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μας!

   

  Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία Shuttle για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες του στα social media.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png 

   

  H εταιρία Shuttle προσφέρει για τον φετινό μας διαγωνισμό:

   

  1x Shuttle XPC slim XH110V

   

  large.XH110V-hi-3Dview_L.jpg

   

  large.1054371641_ribbonstraight.png

  large.icy-dock.png

   

  Όταν το θέμα είναι θήκες σκληρών δίσκων και γενικά computer data storage and enclosure peripherals, το όνομα της ICY DOCK έρχεται σαν φυσικός συνειρμός και όχι άδικα, καθώς βρίσκεται δίπλα μας  κοντά εικοσιπέντε χρόνια και με την αδιάπτωτη προσπάθειά της  για την  εξέλιξη, την ευελιξία  και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, έχει πραγματικά αφήσει τη σφραγίδα της στον τομέα αυτό!

   

  Είναι μεγάλη μας χαρά λοιπόν, να έχουμε και την δική της παρουσία στον φετινό Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό, για την οποία την ευχαριστούμε θερμά!

   

  Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία ICY DOCK για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες του στα social media.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png

   

  Τα δώρα που προσφέρει η ICY DOCK για τον φετινό μας διαγωνισμό είναι:

   

  1x ToughArmor MB607SP-B

  1x EZConvert Pro MB982SPR-2S R1

  1x DuoSwap MB971SPO-B

  1x flexiDOCK MB795SP-B

   

  large.icy_dock_tough_armor_mb607sp_b.jpeglarge.1462090624_IcyDockEZConvertProMB982SPR-2SR1.jpeglarge.icy_dock_duoswap_mb971spo_b.jpeglarge.1638852002_icydockflexidockMB795SP-B.jpeg

   

  large.1054371641_ribbonstraight.png

  large.eset-logo.png

   

  Η εταιρία ESET είναι πρωτοπόρος στην προστασία από ιούς από το πρώτο της ξεκίνημα, δημιουργώντας ένα πολυβραβευμένο λογισμικό εντοπισμού απειλών. Η εταιρία διαθέτει Software τόσο για οικιακούς χρήστες, όσο και για επαγγελματίες με κύριο στόχο να επιτρέψει στους χρήστες της να απολαμβάνουν τις δυνατότητες τόσο των ιδίων, όσο και της τεχνολογίας, σε έναν ασφαλή ψηφιακό κόσμο.

   

  Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία ESET για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες της στα social media.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

   

   

  5x ESET Internet Security (1 device, 1 year)

   

  large.Eset-Internet-Security-Giveaway-Key-2020-Free.png

   

  large.1054371641_ribbonstraight.png

   

  large.noctua_logo.jpg

   

  Η Αυστριακή εταιρία Noctua είναι και φέτος μαζί μας. Αν όχι όλοι, τότε σχεδόν όλοι από εσάς ξέρετε την ποιότητα των προϊόντων της, για να μην μιλήσουμε για τις υψηλές τους επιδόσεις! Ο τομέας της ψύξης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οφείλει πολλά στην εξέλιξή του, στους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από το έμβλημα της εταιρίας. Τους ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την προσφορά τους!

   

  Αν θέλετε να πείτε ένα έμμεσο ευχαριστώ στην εταιρία Noctua για τα δώρα, μπορείτε με ένα Like ή follow στις σελίδες της στα social media.

   

  large.facebook.png  large.twitter.png  large.youtube.png  large.instagram.png

   

  1x NH-D15 chromax.black

   

  large.810544102_noctuanh-d15chromaxblaack.jpg

   

   

  Διαδικασία Διαγωνισμού

   

  1η Εβδομάδα

   

  Παρακάτω σας δίνεται μία φωτογραφία. Μέσα στην φωτογραφία υπάρχουν καμουφλαρισμένα πέντε αντικείμενα που έχουν να κάνουν με την αγαπημένη μας ασχολία. Επίσης, υπάρχει κάπου το nickname ενός γνωστού μέλους του TheLab.gr.

  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το εξής:

   

  1. Κυκλώστε τα σημεία που πιστεύετε ότι είναι τα κρυμμένα αντικείμενα, καθώς και το nickname.

  2. Στείλτε τη φωτογραφία στο [email protected] με τίτλο [Christmas Contest]username όπου username βάζετε το δικό σας. To email θα το στείλετε από το email που έχετε δηλώσει στο forum και όχι από άλλο. (μη το στείλετε ακόμα διαβάστε το 3)

  3. Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό στο facebook κάντε κοινοποίηση το link του διαγωνισμού με το hashtag #ChristmasTheLabgr και συμπεριλάβετε το link της δημοσίευσής σας, στο email που θα μας στείλετε. Τώρα μπορείτε να το στείλετε.

   

   

  4. Έρχεστε στο θέμα του διαγωνισμού και αναφέρετε ότι έχετε στείλει το email και μας γράφετε και τις πιο θερμές ευχές σας.

  5. Δεν επιτρέπεται κανείς σας να αναφέρει στο θέμα του διαγωνισμού που βρίσκονται τα αντικείμενα ή ποιο είναι το nickname που είναι κρυμμένο. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο, αυτόματα θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό.

  6. Και τέλος δεν χρειάζεται να ρωτάτε αν λάβαμε το email και ούτε θα απαντάμε σε κάθε έναν ξεχωριστά ναι το λάβαμε. Αν δεν έχετε λάβει email ότι κάτι πήγε στραβά, σημαίνει ότι το λάβαμε. Μην γίνει ότι έγινε πέρυσι.

   

  Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές οι οποίες θα πληρούν και τα έξι παραπάνω βήματα (με εξαίρεση το 3 εφόσον δεν έχετε λογαριασμό) και τα emails έχουν σταλεί μέχρι την Κυριακή 22/12/2019 και ώρα 23:59 GMT +2.

   

  large.christmas-week-1-hide-objects-updated.jpg

   

  Οι συμμετοχές που θα κερδίσετε για την πρώτη εβδομάδα του διαγωνισμού υπολογίζονται ως εξής:

   

  1. Για κάθε 1000 posts που έχετε στο TheLab.gr κερδίζετε 1 συμμετοχή.

  2. Για κάθε αντικείμενο που θα βρείτε, κερδίζετε άλλη 1 συμμετοχή. Όποιος βρει και τα έξι κερδίζει 10 συμμετοχές.

  3. Αν κυκλώσετε σημείο που δεν περιέχει αντικείμενο, χάνετε 2 συμμετοχές, οπότε κυκλώστε μόνο αν είστε σίγουροι.

  4. Εάν κάνετε κοινοποίηση στο facebook, με το hashtag #ChristmasTheLabgr, κερδίζετε 2 συμμετοχές.

  5. Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά μέλος είναι 20.

   

  2η Εβδομάδα

   

  Το θέμα της 2ης εβδομάδας

   

  3η Εβδομάδα

   

  Σας δίνουμε ένα μικρό hint για να έχετε τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστείτε. Θα σας ζητηθεί να δημοσιεύσετε μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη ιδέα, η οποία μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Από μια απλή εικόνα, μέχρι και video με εσάς και τους φίλους σας να μας εύχονται καλές γιορτές. Όριο είναι η φαντασία σας και μόνο!

  Σκεφτείτε την, υλοποιήστε την, έχετε την στη φαρέτρα σας και όταν έρθει η 3η εβδομάδα του διαγωνισμού, δημοσιεύστε την μόλις σας ζητηθεί. 

   

  4η εβδομάδα

   

  Ψηφοφορία για τρεις μεγάλους νικητές, που θα διαλέξουν ποιο από τα παραπάνω δώρα θα πάρουν σπίτι τους!

   

   

  Όροι Διαγωνισμού

   

  • Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του TheLab.gr.
  • Δεν έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε με διαφορετικά Username (ψευδώνυμα) στον διαγωνισμό. Σε αυτή την περίπτωση η συμμετοχή σας θα θεωρείται άκυρη.
  • Οι διοργανωτές του διαγωνισμού έχουν το δικαίωμα να καθυστερήσουν ακόμα και να ακυρώσουν τον διαγωνισμό σε περίπτωση ανωτέρας βίας.
  • Συμμετοχές μετά το πέρας της προθεσμίας είναι άκυρες. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:59 GMT +2.
  • Από τον διαγωνισμό αποκλείονται οι administrators (εκτός από τον @astrolabos και την @karmen1983 ), συνεργάτες του TheLab.gr, καθώς και οι συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι δεκάτου-εβδόμου βαθμού (χωρίς ΦΠΑ).
  • Τα δώρα θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή κατόπιν συνεννόησης. Θα χρειαστεί χρόνος για να επιβεβαιώσουμε τις συμμετοχές σας, συνεπώς θα πρέπει να κάνετε υπομονή.

   

   

  Σας ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμα φορά. Χρόνια σας καλά, πολλά και ευτυχισμένα!!!!! 

  Edited by karmen1983


  • Like 34
  • Thanks 6

  User Feedback

  Recommended Comments  Χρόνια Πολλά, καλή επιτυχία σε όλους, και από του χρόνου σας εύχομαι να μην έχετε facebook. :)

   

  first?

  • Like 6

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά. Υγεία πάνω από όλα σε εσάς και τις οικογένειές σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

  Από εκεί και πέρα, με τον νέο χρόνο να έχετε κάθε επιτυχία στη ζωή σας, μπόλικα λεφτά για αναβαθμίσεις και όρεξη για δημιουργία!

  • Like 8

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Χρόνια πολλά σε όλους και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

  Μπράβο στη διαχειριστική ομάδα για το μεράκι της και τα δώρα του διαγωνισμού.

  Viva Lampis:hehe:.

  • Like 6

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές.

  Ένα μπράβο αξίζει για άλλη μια φορά στον κάθε ένα που βοηθάει αυτή την προσπάθεια.

   

  PS Δεν βρίσκω τίποτα στην εικόνα k thx bye

  Edited by Simon
  • Like 8

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  χρονια πολλα με υγεια και καλα χριστουγεννα !!! πολα RGB λαμπακια βλεπω.

  Edited by def
  • Like 6

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Χρόνια πολλά σε όλους και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

  Δεν μπορώ να συμμετάσχω φέτος 😛

   

   

  • Like 4

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Χρόνια πολλά κ καλές γιορτές να έχουμε!

  Πάντα συνεπής ο Λαμπης...!

  Και του χρόνου!

  Ένα βρήκα μέχρι τώρα! Πφφφ

  Δυσκόλεψε το πράγμα!

  • Like 6

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Χα! ευκολακι τρελο γιατι:

  1. Εχω φιλιες με τον admin αυτου του site

  2. Ξερω τη Βιρνα

  3. Ξερω τον Γιαγκο

  4. Μπορω να δανειστω ενα τσεκουρι 😎

  5. Ειμαι υπερηφανος ΠΟΘαιος

  6. Τοσοι ποθαιοι κανουμε ντου

  7. Καλες γιορτες με υγεια χαρα και αγαπη. Να ειστε ολοι γεροί (εβαλα τονο ρααααααααα) και του χρονου παρεα ολοι!

   

  Ρααααααααααααααααααααααααααααααααα!

   

  • Like 3
  • Haha 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Φετος θα τον απολαυσω τον διαγώνισμο μόνο κοιτώντας, δεν θέλω να βγάλω τα ματάκια μου 😛
  Καλη επιτυχία! Καλές γιορτές σε όλους με υγεια!
  Ευχαριστούμε λαμπη.

  Edited by NooDle
  • Like 4
  • Haha 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  1 hour ago, steve_m said:

  1η εβδομαδα

   

  "Σας δινεται" αντι σας δινετε

  πως σας ξεφυγε....


  Ανθρωποι ειναι και αυτοι.. Λαθη γινονται.
  Παρολα αυτα Χρονια πολλα :)

   

  • Like 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Επειδή σας έχει χτυπήσει η πρεσβυωπία λόγω ηλικίας :p  έγινε update η εικόνα της πρώτης εβδομάδας

  Αφήστε την γκρίνια και αφιερώστε λίγο χρόνο για να πάρετε συμμετοχή :) 

  • Like 3
  • Haha 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε:

  Επειδή σας έχει χτυπήσει η πρεσβυωπία λόγω ηλικίας :p  έγινε update η εικόνα της πρώτης εβδομάδας

  Αφήστε την γκρίνια και αφιερώστε λίγο χρόνο για να πάρετε συμμετοχή :) 

  Ξεχάσατε να σημειώσετε ότι όσοι έχουν τα ειδικά γυαλιά της ταινίας "They Live", αποκλείονται από τον διαγωνισμό. Θα τα βρουν όλα αμέσως😛.

  • Like 2
  • Haha 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Σε τεχνολογικό φόρουμ δεν δίνω hint πως να ψάξουν κάτι :p 

  google is your friend :hehe: 

   

  Τέλος η συζήτηση περι εικόνας γιατί ο Admin μαλώνει 🤣

  • Like 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  27 minutes ago, karmen1983 said:

  Σε τεχνολογικό φόρουμ δεν δίνω hint πως να ψάξουν κάτι :p 

  google is your friend :hehe: 

   

  Τέλος η συζήτηση περι εικόνας γιατί ο Admin μαλώνει 🤣

  Δηλαδή θα μαλώσει αν ρωτήσω το εξής: αν το nickname είναι όπως στο forum ή μπορεί να έχει αλλαγές σε κεφαλαία/μικρά; 😎

   

   

  • Like 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Just now, O Gaina said:

  Δηλαδή θα μαλώσει αν ρωτήσω το εξής: αν το nickname είναι όπως στο forum ή μπορεί να έχει αλλαγές σε κεφαλαία/μικρά; 😎

  όπως ειναι στο φόρουμ αλλά με μικρά :p 

  • Like 3
  • Haha 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  4 minutes ago, karmen1983 said:

  όπως ειναι στο φόρουμ αλλά με μικρά :p 

  Καλά μου φάνηκε ότι έγινε τσαχπινιά!

  • Like 2
  • Haha 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  στάλθηκε το email 👍

   

  καλή επιτυχία σε όλους

  και ευτυχισμένο το νέο έτος

   

  • Like 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Εστάλη κι από μένα!

   

  Χρόνια πολλά και καλά! 

   

  Με το καλό να μας μπει το νέο έτος! 🎄

  • Like 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές να έχουμε πάντα με υγεία.

   

  Μία απορία. Γιατί πάνω δεξιά στην εικόνα έχετε γράψει το nickname μου; 

   

  υ/γ: Ε κάποιος δεν έπρεπε να κάνει το κλασσικό κρύο αστείο :D

  • Like 1
  • Haha 4

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Χρόνια πολλά σε όλους!

  Με τί χρώμα κυκλώνουμε;  :p

  Μιας και έχω 18μιση συμμετοχές μόνο από τα ποστ θα βρω ένα αντικείμενο ώστε να είμαι μέσα στα όρια :p

  Edited by honda22
  • Like 2
  • Haha 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  5 hours ago, steve_m said:

  1η εβδομαδα

   

  "Σας δινεται" αντι σας δινετε

  πως σας ξεφυγε....

  Ηταν για να προετοιμασουμε την παρατηρητικοτητα σας, για την εικονα με τα κρυμμενα αντικειμενα :p

   

  • Like 2
  • Haha 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Καλησπέρα.

  Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Πάντα με υγεία.

  Το e-mail εστάλη.

   

  πριν 14 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

  Ηταν για να προετοιμασουμε την παρατηρητικοτητα σας, για την εικονα με τα κρυμμενα αντικειμενα :p

   

  Επίσης υπάρχει και το παρακάτω δώρο (δεν είναι δικό σας λάθος) από το Msystems :

  Παράθεση

  3x NOD Iron Σound RGB Gaming Headset [G-HDS-004]

  Κάνατε το λάθος να πέσετε σε παρατηρητικούς! :p

  Επίσης έχω μια απορία, μέσα στην φωτογραφία του διαγωνισμού εκτός από το nickname υπάρχει διεύθυνση και τηλέφωνο. Είναι του συγκεκριμένου μέλους; :p:p:p

  • Like 2
  • Haha 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.