Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Ψηφίστε για τα παιχνίδια που θα θέλατε να βελτιωθούν με τη χρήση της τεχνολογίας FSR της AMD

    Η AMD πρόσφατα παρουσίασε την τεχνολογία FSR για να ανταγωνιστεί το DLSS της Nvidia. Τα πλεονεκτήματα του FSR είναι ότι πρόκειται για ανοικτό πρότυπο που δεν απαιτεί εξειδικευμένο hardware, τρέχει σχεδόν παντού και μπορεί να υλοποιηθεί από τους game devs πολύ πιο εύκολα σε σχέση με το DLSS. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν αναμένουμε ποιότητα εικόνας που να φτάνει στα επίπεδα του DLSS, εκτός αν η AMD πραγματικά μας εκπλήξει. Ελπίζουμε, όμως, η ποιότητα εικόνας να είναι ανεκτή για όσους ιεραρχούν υψηλότερα την ανάγκη για περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 22 του τρέχοντος μήνα.

     

    Μέχρι τότε, η AMD επιχειρεί να εμπλέξει το κοινό στην ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας καλώντας τους gamers να ψηφίσουν για τα αγαπημένα τους παιχνίδια στα οποία θα ήθελαν να δουν κάποια υλοποίηση του FSR. Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ:

     

    https://www.amd.com/en/technologies/radeon-software-fidelityfx-super-resolution

     

    Κυλήστε τη σελίδα και κάντε κλικ στο σχετικό κουμπί:

     

    image.png

     

     

    Ο γράφων ψήφισε (φυσικά) για το Call of Duty: Warzone. Εσείς σε ποιους τίτλους θα θέλατε να δείτε υλοποίηση του FSR;


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.