Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ψύξη για τους M.2 SSDs προσθέτει η Gigabyte στις μητρικές της

    Μετά την MSI, η οποία είχε αποκαλύψει πριν λίγους μήνες το M.2 Shield, η Gigabyte έρχεται να παρουσιάσει ένα αντίστοιχο σύστημα ψύξης για τους M.2 SSDs, που στόχο έχει να διατηρεί την θερμοκρασία τους σε πιο χαμηλά επίπεδα, ώστε αυτοί να αποδίδουν πάντα το μέγιστο των επιδόσεών τους.

     

    Για το M.2 Shield της MSI σας είχαμε γράψει ήδη από τον Δεκέμβρη, με το νέο αυτό χαρακτηριστικό να βρίσκει το δρόμο του σε αρκετές μητρικές της εταιρίας, όπως για παράδειγμα η X370 Gaming Pro. Αν και κάποιες πρώτες δοκιμές, όπως αυτή από το GamersNexus, δεν κατέληγαν σε θετικά συμπεράσματα, η προσθήκη ενός παθητικού έστω συστήματος ψύξης πάνω στους M.2 SSDs, φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση από τους χρήστες, με εταιρίες όπως η  Aqua Computers και η SilverStone να παρουσιάζουν τις δικές τους λύσεις.

     

    Στις παραπάνω εταιρίες έρχεται πλέον να προστεθεί και η Gigabyte, η οποία έρχεται να προσφέρει την δική της λύση για την ψύξη του M.2 SSD. Η Gigabyte ονομάζει το σύστημα ψύξης της, AORUS M.2 Thermal Guard και πρόκειται για μια σαφέστατα πιο στιβαρή λύση από αυτή που προσφέρει η MSI. Το AORUS M.2 Thermal Guard πιθανόν θα το δούμε να ανακοινώνεται στο άμεσο μέλλον, ως εξτρά χαρακτηριστικό κάποιου νέου κορυφαίου μοντέλου μητρικής της εταιρίας. Μάλιστα στην εν λόγω μητρική η θέση της θύρας M.2 φαίνεται να βρίσκεται στο κάτω μέρος της και όχι ανάμεσα στις PCIe κάρτες.

     

    590da408b0eae_AORUSM.2ThermalGuard1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.