Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Ύποπτη δραστηριότητα καταγράφεται στους servers του LastPass

    Η εταιρεία προτείνει τους χρήστες να προβούν στην αλλαγή του master password. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της LastPass, τα authentication hashes έχουν κρυπτογραφηθεί επαρκώς προκειμένου να αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια των hackers να αποκτήσουν πρόσβαση σε λογαριασμούς χρηστών, Ωστόσο σαν ένα επιπλέον μέτρο προφύλαξης, η εταιρεία ζητά από τους χρήστες να αλλάξουν το master password με ένα καινούργιο και να προβούν στην επικύρωση του λογαριασμού τους μέσω email όταν συνδέονται από διαφορετική διεύθυνση ip ή νέα συσκευή.

     

    Έπειτα από την συγκεκριμένη παραβίαση ασφαλείας παρατηρήθηκε αύξηση του διαδικτυακού traffic της υπηρεσίας με αποτέλεσμα η επαναφορά κωδικού να μην λειτουργεί σε κάποιους χρήστες και να εμφανίζει μήνυμα όπου ενημερώνει για αύξηση της κίνησης των servers. Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας που μπορεί κάποιος χρήστης να πάρει είναι η ενεργοποίηση της επικύρωσης σε δυο επίπεδα.

     


    2015 06 15 image 3


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.