Jump to content


  • yanni
    yanni

    16 ιντσών USB FullHD οθόνη από την AOC

    .
    Το νέο μοντέλο ονομάζεται E1659FWUX-PRO και θα μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια(landscape) όσο και κάθετα(portrait). Η οθόνη διαθέτει αυτόματο σύστημα προσανατολισμού(auto-pivot), ώστε να προσαρμόζει την εικόνα κατάλληλα ανάλογα με το πως έχει τοποθετηθεί αυτή, ενώ και το stand της είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να στηρίζει την οθόνη όπως και αν αυτή τοποθετηθεί. Η υποστήριξη DisplayLink USB επιτρέπει στην οθόνη να χρησιμοποιηθεί και ως μέρος ενός setup πολλαπλών οθονών, αλλά σε αυτή την περίπτωση περιορίζεται στα 1366x768@60Hz. Η φωτεινότητά της φτάνει τα 300cd/m2, 500:1 αντίθεση, 11ms (G2G) χρόνο απόκρισης, ενώ είναι συμβατή και με VESA 75 x 75 mm για εύκολη στερέωσή της στον τοίχο.

     

    AOC e1659Fwux  Pro 01

     

    Το μεγάλο πλεονέκτημα βέβαια των USB οθονών είναι η φορητότητά τους, λόγω του λεπτού τους σχεδιασμού, του μικρού τους βάρους, αλλά και του γεγονότος ότι δεν χρειάζονται χοντρά καλώδια τροφοδοσίας και εικόνας, μόνο ένα micro USB. Για αυτό το σκοπό η AOC δίνει μαζί με την οθόνη και μια θήκη μεταφοράς της. Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη προς $199 και ήδη βρίσκεται στους καταλόγους του Amazon με ημερομηνία διαθεσιμότητας την 7η Οκτωβρίου. Υποστηρίζονται Windows, Mac OS και πιθανόν θα μπορεί να λειτουργήσει και σε περιβάλλον Linux.

     

    AOC e1659Fwux  Pro 3


    AOC e1659Fwux  Pro 4


    AOC e1659Fwux  Pro 2

     

    AOC e1659Fwux  Pro 05


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.