Jump to content


  • UltraB
    UltraB

    1TB αποθηκευτικού χώρου στη τσέπη σας από την Sandisk

    Κάθε χρόνο στη CES, ανάμεσα σε όλες τις τηλεοράσεις, τους φορητούς υπολογιστές και τα gadgets, αυξάνεται συνεχώς ο ανταγωνισμός για το ποια εταιρία μπορεί να τοποθετήσει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στα σωθικά ενός USB flash drive. Φέτος, η SanDisk εμφανίστηκε με ένα πρωτότυπο από αυτό που υποτίθεται ότι είναι το μικρότερο 1TB USB-C flash στον κόσμο.

     

    Να σημειώσουμε εδώ όμως ότι δεν παρέχει το μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο που έχουμε δει ποτέ σε flash drive καθώς η πρωτιά ανήκει εξακολουθεί να ανήκει στο 2TB Kingston DataTraveler Ultimate GT του περασμένου έτους - αλλά το SanDisk θα πρέπει να επικροτηθεί ούτως ή άλλως δεδομένου ότι είναι το λεπτότερο και μικρότερο ‘φλασάκι’ του κόσμου που προσφέρει τέτοια χωρητικότητα αποθήκευσης. Eρχεται σε USB Type-C, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλα τα Smartphone με USB Type-C υποδοχή πέρα από τον υπολογιστή σας.

     

    Προς το παρόν είναι απλώς ένα πρωτότυπο (αν και πλήρως λειτουργικό), χωρίς να ανακοινώνεται τιμή ή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

     

    5a56636f3e82b_2_Sandisk256GBsmallestUSBd

     

    Το δεύτερο ‘φλασάκι’ που παρουσίασε η εταιρία είναι το SanDisk Ultra Fit USB 3.1 Flash Drive. Έχει ακριβώς την ίδια σχεδίαση με τα SanDisk Ultra Fit, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίστευτα μικρό αφού υπόσχεται πως είναι το μικρότερο 256GB ‘φλασάκι’ του κόσμου.

    Είναι USB 3.1 Gen 1 και οι ταχύτητες ανάγνωσης του φτάνουν τα 130MB/s με την τιμή του να ανέρχεται στα 149,99 δολάρια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.