Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    'Moments' η νέα λειτουργία στο Twitter

     

    Η λειτουργία Moments θα αφορά σημαντικά θέματα τα οποία θα επιμελείται η εταιρία και θα προβάλει στους χρήστες. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό προβλέπεται να φέρει στο Twitter νέους χρήστες αφού τελευταία παρατηρείται μια στασιμότητα στο κοινωνικό αυτό δίκτυο, αλλά θα κάνει και το Twitter πιο φιλικό στους νέους χρήστες.

     

    Το Moments βασίζεται στο ότι το Twitter θεωρείται μία από τις κορυφαίες πηγές ειδήσεων. Θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, αθλητικά, απονομές βραβείων αλλά και διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που το Twitter πιστεύει ότι θα προσελκύσουν το μέσο αναγνώστη.

     

     

    Το χαρακτηριστικό αυτό ξεφεύγει από τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούσαν το Twitter μέχρι τώρα. Αντί να προβάλλονται οι αναρτήσεις από τα διάφορα άτομα που ακολουθούμε, με το Moments θα προβάλλονται θέματα που το Twitter θα αντλεί από ολόκληρο το δίκτυο των χρηστών του.

     

    "Γνωρίζουμε ότι το να βρει κανείς τα θέματα που θέλει στο Twitter είναι μερικές φορές δύσκολο, ειδικά αν δεν ακολουθείτε συγκεκριμένα άτομα. Η λειτουργία Moments θα σας βοηθήσει να τα βρείτε απλώς κάνοντας κλικ σε ένα εικονίδιο, ασχέτως με ποιους ακολουθείτε", δήλωσε ο Madhu Muthukumar, product manager, Moments.

     

    1385

     

    Η ανάπτυξη του νέου αυτού χαρακτηριστικού ξεκίνησε επί προεδρίας Dick Costolo και τελικά γίνεται διαθέσιμο στους χρήστες κάτω από την προεδρία του Jack Dorsey, του νέου μόνιμου CEO του Twitter.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.