Jump to content



  • yanni
    yanni

    400GB αποθηκευτικού χώρου σε μια microSDXC, από την SanDisk

    Η SanDisk, η οποία εδώ και λίγο καιρό αποτελεί κομμάτι της Western Digital, ανακοίνωσε μια νέα microSDXC κάρτα χωρητικότητας 400GB. Η νέα SanDisk Ultra microSDXC UHS-I, είναι η πρώτη κάρτα της αγοράς που προσφέρει τόσο υψηλή χωρητικότητα και προορίζεται κυρίως για χρήση σε συσκευές όπως smartphones.

     

    Η νέα κάρτα μνήμης της SanDisk, έρχεται δύο χρόνια μετά την αντίστοιχη κάρτα μνήμης των 200GB, η οποία επίσης αποτελούσε νέο ρεκόρ χωρητικότητας για κάρτες μνήμης τύπου microSD. Η νέα SanDisk Ultra microSDXC UHS-I προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που φτάνουν τα 100MB/sec, σύμφωνα με την SanDisk, ενώ ικανοποιεί και τις ελάχιστες απαιτήσεις του A1 App Performance Class specification, το οποίο σημαίνει ότι προσφέρει και ικανοποιητικές επιδόσεις σε τυχαία προσπέλαση, προκειμένου να μπορεί να αξιοποιηθεί και για την εγκατάσταση και εκτέλεση εφαρμογών. Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν και την εφαρμογή SanDisk Memory Zone, η οποία θα τους προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, όπως να εντοπίσουν εύκολα, να μεταφέρουν και να πάρουν αντίγραφα των προσωπικών τους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων και υλικού που είναι ανεβασμένο σε Facebook και Instagram.

     

     

    Η νέα SanDisk Ultra microSDXC UHS-I των 400GB, θα είναι διαθέσιμη μέσω της SanDisk και των συνεργατών της με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $249.99. Θα έρχεται με 10 χρόνια εγγύηση, αλλά σίγουρα δεν θα θέλατε να ξεχάσετε που αφήσατε 400GB σε μέγεθος microSD κάρτας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.