Jump to content


  • yanni
    yanni

    8TB από την Seagate με μόνο καλώδιο σύνδεσης το USB

    Η Seagate ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τον Innov8, έναν νέο εξωτερικό δίσκο των 8TB, ο οποίος εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες τροφοδοσίας της USB 3.1 Type C. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αν και μιλάμε για 3,5'' δίσκο,  δεν απαιτείται ξεχωριστό τροφοδοτικό και αντίστοιχα καλώδιο τροφοδοσίας.

     

    Ο Innov8 είναι ο πρώτος εξωτερικός σκληρός δίσκος που είναι σε θέσει να προσφέρει χωρητικότητα 8TB. Είναι επίσης ο πρώτος desktop δίσκος 3,5'' ο οποίος αρκείται σε ένα και μόνο καλώδιο, τόσο για την τροφοδοσία του, όσο και για την μεταφορά δεδομένων. Ο Innov8 έρχεται με το λογισμικό Seagate Dashboard το οποίο αναλαμβάνει το back up ενός συστήματος απλά με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και 200GB αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive.

     

    Seagate innov8 3.jpg

     

    Εκτός από την μεγάλη χωρητικότητα, ο Innov8 έρχεται και με ιδιαίτερα ξεχωριστή σχεδίαση. Η σχεδίαση του κουτιού του Innov8, έγινε σε συνεργασία με την εταιρία Hugh-Design και βραβεύτηκε με το reddot design award 2016.

     

    57052b8bcc22c-Seagateinnov81.jpg

     

    Τέλος, να πούμε ότι η Seagate προειδοποιεί τους χρήστες να χρησιμοποιούν μόνο άριστης ποιότητας καλώδιο USB-C και ότι η εγγύηση δύο χρόνων που παρέχει με τον δίσκο προϋποθέτει την χρήση του παρεχόμενου από την εταιρία καλωδίου. Η τιμή του Innov8 είναι $349 και αυτός θα είναι διαθέσιμος εντός του Απριλίου.

     

    Seagate innov8 4.jpg

     

    Seagate innov8 2.jpg

     

    Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά

    • Capacity: 8TB
    • Length: 208 mm
    • Width: 123.6 mm
    • Depth: 36 mm
    • Typical Weight: 150.1g
    • In the box: Innov8 8TB desktop drive, USB-C cable, quick start guide

     

     

     

    Πηγή: Seagate launches Innov8 8TB desktop hard drive


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.