Jump to content


  • yanni
    yanni

    Acer Predator Z35, 35 ίντσες, ultrawide , curved και 200Hz G-Sync

    .
    Η Predator Z35 είχε αποκαλυφθεί πριν μερικούς μήνες. Έχει αναλογίες 21:9 και ανάλυση 2560 x 1080 pixels, ανάλυση μάλλον χαμηλή για τις ίντσες της, η οποία όμως θα επιτρέπει στην κάρτα γραφικών να επιτυγχάνει ευκολότερα υψηλά framerates, ώστε να μπορεί ο χρήστης να εκμεταλλευτεί τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης που προσφέρει η οθόνη. Η οθόνη θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz, αλλά μέσω υπερχρονισμού και μέσω της DisplayPort, ο ρυθμός αυτός θα μπορεί να φτάσει τα 200Hz και μάλιστα θα υποστηρίζεται και το G-Sync σε αυτό το ρυθμό ανανέωσης.

     


    Predator Z35 Wp acer 03


    Predator Z35 09

     


    Οι γωνίες θέασης φτάνουν τις 178 μοίρες, τόσο οριζόντια όσο και κάθετα και η ακτίνα καμπυλότητας είναι των 2.000 χιλιοστών(2000R). Καλύπτεται το 100% του sRGB, η φωτεινότητα φτάνει τα 300 cd/m2 και η αντίθεση τα 3000:1, ενώ δύο ηχεία των 9W προσφέρουν δυνατό ήχο με DTS υποστήριξη. Η οθόνη διαθέτει HDMI, DisplayPort 1.2 και USB hub 3.0 με τέσσερις θύρες. Επιπλέον τεχνολογίες της Acer, όπως η Eye Protect εξασφαλίζουν πιο ξεκούραστη χρήση, ενώ το Predator GameView μπορεί να βοηθήσει τους gamers στα FPS games.

     

    Η βάση της Predator Z35 προσφέρει ρυθμίσεις όσον αφορά το ύψος της οθόνης και τον οριζόντιο άξονα(tilt), ενώ διαθέτει και φωτισμό στο κάτω μέρος της ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί είτε σε κάποιο σταθερό χρώμα είτε να αναπαραγάγει κάποιο εφέ.

     


     


    Η οθόνη θα καλύπτεται από τρία χρόνια εγγύησης της Acer, ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι τα 1099 δολάρια.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.