Jump to content



  • yanni
    yanni

    AOC και Benq ανακοίνωσαν νέες καμπύλες οθόνες με FreeSync 2

    AOC και Benq ανακοίνωσαν δύο νέες οθόνες οι οποίες απευθύνονται στους παίκτες παιχνιδιών και οι οποίες διαθέτουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Έτσι και οι δύο οθόνες έχουν διαγώνιο 31,5'', VA panel, ανάλυση 2560 x 1440 pixels, 1800R καμπυλότητα, 144Hz μέγιστο ρυθμό ανανέωσης, 4ms (GtG) χρόνο απόκρισης και υποστήριξη για το FreeSync 2 της AMD το οποίο εξασφαλίζει ακόμα VESA DisplayHDR 400 υποστήριξη και τουλάχιστον 90% κάλυψη του DCI-P3.

     

    Το νέο μοντέλο της AOC είναι το Agon AG322QC4 και στα επιπλέον χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται λεπτά περιθώρια στις τρεις πλευρές του, αποκλειστικές τεχνολογίες της AOC ειδικά για χρήση της οθόνης με παιχνίδια, όπως Low Input Lag Mode, AOC Game Mode και AOC Shadow Control καθώς και τεχνολογίες Lowblue Light και Flicker Free για πιο ξεκούραστη χρήση της οθόνης.

     

    AOC Agon AG322QC4 3.jpg

     

    AOC Agon AG322QC4 2.jpg

     

    Η οθόνη διαθέτει μία VGA, δύο HDMI 2.0 και δύο DisplayPort 1.2, δύο USB 3.0, έξοδο ακουστικών, ηχεία των 5W, LED φωτισμό στο κάτω μέρος της και στην πλάτη, αλλά και έναν ενσύρματο OSD controller (QuickSwitch). Η εργονομική βάση της οθόνης (AOC Ergo Base), προσφέρει πλήθος ρυθμίσεων για το ύψος και την κλίση της οθόνης, λαβή για μεταφορά και βοήθεια στην διαχείριση των καλωδίων.

     

    Η νέα Agon AG322QC4 θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο προς 599 ευρώ.

     

    Η οθόνη της Benq είναι το μοντέλο Benq EX3203R στο οποίο η Benq έχει προσθέσει, πέραν των δύο USB 3.0 που είδαμε στην AOC και μία USB Type C. Η θύρα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για μεταφορά σήματος και δεδομένων, όσο και για την τροφοδοσία άλλων συσκευών. Και εδώ έχουμε τεχνολογίες για την προστασία των ματιών του χρήστη, Flicker free και Low Blue Light, καθώς επιπλέον και την τεχνολογία Brightness Intelligence Plus της Benq η οποία αναλαμβάνει να μετριάσει ελαφρώς τις πολύ φωτεινές περιοχές της εικόνας, παρέχοντας πιο ξεκούραστη τελική εικόνα.

     

    ex3203r-right45.jpg

     

    ex3203r-top.jpg

     

    ex3203r-connectors.jpg

     

    Η βάση της οθόνης προσφέρει κάποιες δυνατότητες ρύθμισης της οθόνης, αλλά όχι στον βαθμό που προσφέρει η αντίστοιχη οθόνη της AOC. Η Benq δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το πότε θα διατεθεί η οθόνη ή ποια θα είναι η τιμή της.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.