Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Adobe σχεδιάζει να κάνει την web έκδοση του Photoshop δωρεάν για όλους

    Η Adobe έχει αρχίσει τις δοκιμές σε μια δωρεάν web έκδοση του Photoshop και σχεδιάζει να την διαθέσει σύντομα στο ευρύ κοινό. Η παραπάνω κίνηση μεταφράζεται ως ένας τρόπος να εισαγάγει περισσότερους χρήστες στην εφαρμογή. 
    Η εταιρεία δοκιμάζει τώρα τη δωρεάν έκδοση στον Καναδά, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο web Photoshop μέσω ενός δωρεάν λογαριασμού Adobe. Η Adobe περιγράφει την υπηρεσία ως "freemium" και τελικά σχεδιάζει να αποκλείσει ορισμένες δυνατότητες που θα είναι αποκλειστικά για τους συνδρομητές που πληρώνουν. Αρκετά εργαλεία θα είναι ελεύθερα διαθέσιμα για την εκτέλεση όσων η Adobe θεωρεί ότι είναι οι βασικές λειτουργίες του Photoshop. «Θέλουμε να κάνουμε το Photoshop πιο προσιτό και ευκολότερο για περισσότερους ανθρώπους να το δοκιμάσουν και να βιώσουν το προϊόν», λέει η Maria Yap, Αντιπρόεδρος ψηφιακής απεικόνισης της Adobe.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Alex Castro / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.