Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το νέο framework του KDE επιτρέπει στους προγραμματιστές να εισάγουν διαφημίσεις στις εφαρμογές τους

    Το Qt, η "μηχανή" πίσω από την επιφάνεια εργασίας του KDE, ανακοινώνει την υποστήριξη για διαφημίσεις σε client-side εφαρμογές», σύμφωνα με το Neowin. Το Qt Digital Advertising 1.0 είναι η νέα πλατφόρμα διαφημίσεων που επιτρέπει στους προγραμματιστές να ενσωματώνουν εύκολα διαφημίσεις σε εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών που βασίζονται σε Qt.

    Αν και είναι αμφίβολο ότι θα δείτε διαφημίσεις στις βασικές εφαρμογές του KDE, θα ήταν δυνατό για τις διανομές που επιθυμούν να δημιουργήσουν περαιτέρω έσοδα από την εργασία τους να δημιουργήσουν fork αυτών των εφαρμογών και να τοποθετήσουν διαφημίσεις σε αυτές

    Σύμφωνα με την τεκμηρίωση, η προσθήκη διαφήμισης υποστηρίζει μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων:

    - Windows 10
    - Ubuntu 20.04
    - Raspbian Buster
    - macOS
    - Android 7.0
    - iOS

    Στο δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται ότι «η προσφορά μας στοχεύει να ταράξει τα νερά στην βιομηχανία IoT, επιτρέποντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα και σχέδια που πριν δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν», ενώ καταλήγει λέγοντας ότι η "Qt παρέχει για πρώτη φορά ένα εργαλείο στους προγραμματιστές του για να τους βοηθήσει να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους. Οι προγραμματιστές του Qt μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τις εφαρμογές τους. Για το υπόλοιπο του 2022, θα επικεντρωθούμε σε νέα εργαλεία για να κάνουμε τη ροή εργασιών ανάπτυξης διαφημίσεων απλούστερη και ταχύτερη. Ταυτόχρονα θα προσθέσουμε νέους συνεργάτες και τεχνολογίες για να βοηθήσουμε τους χρήστες και τους προγραμματιστές μας να δημιουργήσουν έσοδα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Είναι ένα νέο προϊόν για το Qt και θα εκτιμούσαμε τη συλλογή σχολίων όσο το δυνατόν νωρίτερα."


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.