Jump to content


  • yanni
    yanni

    ASUS Designo MX25AQ με μόλις 1 χιλιοστό bezel

    .
    Η Designo MX25AQ είναι διάστασης 25'', ανάλυσης 2560 x 1440 και έχει panel τεχνολογίας AH-IPS. Η οθόνη καλύπτει το 100% του sRGB, η φωτεινότητά της φτάνει τα 300 cd/㎡ και η αντίθεσή της τα 100000000:1, σύμφωνα με την ASUS. Ο χρόνος απόκρισης είναι 5ms (GtG) και ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 75Hz. Η οθόνη διαθέτει δύο ηχεία ισχύος 3W RMS, ενώ όσον αφορά τις υποδοχές διαθέτει τρεις HDMI, η μία με υποστήριξη για MHL, μία DisplayPort 1.2 και υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών. Η κατανάλωσή της δεν υπερβαίνει τα 34W, ενώ σε αναμονή καταναλώνει λιγότερο από 0,5W.

     

    Designo MX25AQ 1

     

    Η οθόνη υποστηρίζει και αποκλειστικές τεχνολογίες της ASUS που σκοπό έχουν να προσφέρουν μια καλύτερη και πιο ξεκούραστη εμπειρία χρήσης με την οθόνη. Έτσι έχουμε υποστήριξη της τεχνολογίας ASUS Eye Care η οποία μειώνει την εκπομπή μπλε φωτός, την τεχνολογία ASUS SplendidPlus Video Intelligence η οποία προσφέρει οκτώ προεπιλογές για τα χρώματα και την τεχνολογία ASUS VividPixel για βελτίωση της απεικονιζόμενης εικόνας. Η τεχνολογία QuickFit Virtual Scale επιτρέπει την προβολή εγγράφων σε κανονικές διαστάσεις πριν αυτά οδηγηθούν προς εκτύπωση. Υποστηρίζεται επίσης το λογισμικό ASUS MultiFrame. Τέλος υποστηρίζεται Gaming Mode και ASUS GamePlus για τους λάτρεις των παιχνιδιών, ενώ οι τεχνολογίες ASUS SonicMaster, Audio Wizard και Bang & Olufsen ICEpower στοχεύουν στην βελτίωση του ήχου που αποδίδει η οθόνη.

     

    Designo MX25AQ 2


    Designo MX25AQ 3

     

    Η οθόνη είναι άμεσα διαθέσιμη. Στην Αγγλία διατίθεται προς 300 λίρες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.