Jump to content



  • yanni
    yanni

    B150 Pro Gaming και B150 Pro Gaming/Aura από την ASUS

    .
    Οι δύο μητρικές είναι παρόμοιες με την διαφορά ότι η B150 Pro Gaming/Aura διαθέτει και προγραμματιζόμενα LED πολλαπλών χρωμάτων. Τα LED αυτά μπορούν να προγραμματιστούν να αλλάζουν με βάση το φόρτο εργασίας του συστήματος ή την θερμοκρασία, ή απλά να είναι σταθερά σε κάποιο χρώμα ή να αλλάζουν με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο δημιουργώντας απλά ένα οπτικό εφέ.

     

    b150 Pro aura

     

    Στα τεχνικά χαρακτηριστικά των μητρικών βρίσκουμε μία USB 3.1 Type A και μία Type C θύρες, NVM Express (NVMe) M.2 Socket 3 θύρα, κάρτα ήχου Asus SupremeFX 7.1 με τεχνολογία Sonic Radar II για τα παιχνίδια, Gigabit Ethernet της Intel με Asus LanGuard και GameFirst οι οποίες είναι αποκλειστικές τεχνολογίες της ASUS. Υπάρχουν τέσσερις υποδοχές για DDR4-2133 μνήμη με μέγιστο τα 64GB, μία PCI-Express 3.0 x16, μία PCI-Express 3.0 x16 που λειτουργεί όμως ως x4, δύο PCI-Express 3.0 x1 και δύο PCI slots. Υπάρχουν έξι SATA 6Gbps θύρες, έξι USB 3.0 και έξι USB 2.0 θύρες και άλλα. Υποστηρίζεται AMD Quad GPU και 2-Way CrossFire.

     

    asus b150progamingauramb 2


    asus b150progamingauramb 1


    asus b150progamingauramb 3


    asus b150progamingauramb 4

     

    Δεν υπάρχουν πληροφορίες όσον αφορά την τιμή ή την διαθεσιμότητα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.