Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    CES 2016. H Acer ανακοίνωσε το Aspire Switch 12 S

    Η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως laptop ή ως tablet χάρις την τεχνολογία Snap Hinge Gold. Διαθέτει σασί από ανοδιωμένο αλουμίνιο με πάχος 7.85 mm και έχει ενσωματωμένη κεραία ExoAmp Wi-Fi.

     


    acer switch 12 S Sw7 272 win10 display mode 1

     

    Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, έχει οθόνη 12.5" με Gorilla Glass 4 και με ανάλυση 4K ή 1080p και επεξεργαστή Core M έκτης γενιάς από την Intel, μέχρι 8 GB μνήμης RAM και μέχρι 256 GB SSD. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δεν έχουν ανακοινωθεί από την εταιρία. Γνωρίζουμε όμως ότι διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 μία θύρα micro-HDMI, αναγνώστη καρτών microSD και εξόδους για ακουστικά ή ηχεία.

     


    switch 12s 08

     

    Το Aspire Switch 12 S διαθέτει επίσης θύρα USB-C με την οποία θα γίνεται η φόρτισή του η οποία υποστηρίζει το πρωτόκολλο Thunderbolt 3, που σημαίνει ότι θα φτάνει σε ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων τα 40Gbps. Με την Intel RealSense 3D camera ο χρήστης θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τη λειτουργία Windows Hello με την οποία θα μπορεί να κάνει login στα Windows 10 χωρίς τη χρήση κωδικού.

     


    To notebook αυτό θα ξεκινήσει να πωλείται στις Η.Π.Α. τον Φεβρουάριο στα 999.99 δολάρια ενώ στις χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής θα έχει τιμή 1,199 €.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.