Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    CES 2016. H Patriot μπαίνει στη μάχη των PCIe SSD με τη σειρά Hellfire

    Τώρα όμως μπαίνει στο παιχνίδι και η αμερικάνικη εταιρία Patriot Memory με τους Hellfire PCIe SSDs, διαθέσιμους σε σύνδεση M.2 αλλά και ως κάρτες επέκτασης.

     

    Οι Hellfire M.2 SSD λειτουργούν χρησιμοποιώντας το PCIe 3.0 x4 και είναι συμβατοί με το πρότυπο NVMe 1.2. Στη θέση του ελεγκτή βρίσκουμε έναν Phison 5007 ο οποίος είναι υπεύθυνος για την μεταφορά των δεδομένων στα MLC NAND κυκλώματα αυτών των SSDs. Σύμφωνα με την εταιρία οι νέοι αυτoί SSDs μπορούν να φτάσουν τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής των 2500 MB/s και των 600 MB/s, αντίστοιχα και θα κυκλοφορήσουν σε χωρητικότητες των 240GB, 480GB, και 960GB.

     

    Για όσους τώρα θα ήθελαν ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις μπορούν να ρίξουν μια ματιά στις κάρτες επέκτασης Hellfire PCIe AIC. Τα drives αυτά τοποθετούνται στις θύρες PCIe 3.0 x4 και σύμφωνα με την Patriot οι ταχύτητες φτάνουν τα 3000 MB/s στην ανάγνωση και τα 2200 MB/s στην εγγραφή. Όπως και το Μ.2 μοντέλο, θα κυκλοφορήσουν σε χωρητικότητες των 240GB, 480GB, και των 960GB. Τα νέα αυτά drives θα είναι διαθέσιμα στο τέλος του πρώτου τετάρτου του 2016.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.