Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    CES 2016. H SteelSeries παρουσίασε το ποντίκι Rival 700 με OLED οθόνη

    Η OLED οθόνη επιτρέπει την εμφάνιση στατιστικών, των ενεργών προφίλ, τα CPI, ακόμα και κινούμενα λογότυπα. Επιπλέον το νέο ποντίκι της SteelSeries θα παρέχει στον χρήστη ειδοποιήσεις με τη μορφή tactile alerts, όπως το health, timers, και άλλα συμβάντα μέσα στο παιχνίδι, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ακρίβεια του αισθητήρα

     


    SteelSeries Rival 700 Removable Sensor And Cables

     


    Το Rival 700 διαθέτει ένα καπάκι το οποίο αλλάζει με άλλα που διαθέτουν διαφορετικά σχέδια και επίστρωση στην επιφάνειά του, κάτι χρήσιμο αν η επιφάνεια του έχει καταστραφεί από τη χρήση, αλλά και αισθητήρα 16,000 CPI, ο οποίος αλλάζει σε περίπτωση που κυκλοφορήσει κάποιος καλύτερος και έτσι δεν χρειάζεται να αλλάξει ο χρήστης ολόκληρο το ποντίκι.

     


    steelseries pressrelease topshot.png  500x400 Q85 subsampling 2

     

    Το Rival 700 έχει επτά κουμπιά και είναι καλυμμένο με μια επίστρωση απαλή στο άγγιγμα με δύο κουμπιά στα πλαϊνά μέρη και συνοδεύεται από δύο τύπους καλωδίου: το ένα είναι λαστιχένιο και έχει μήκος ένα μέτρο και το δεύτερο είναι δύο μέτρα και είναι ντυμένο.

     


    5r2dDwx7RHmj

     

    Το νέο ποντίκι της SteelSeries θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη στην τιμή των 110 € και οι ανταλλακτικοί αισθητήρες και τα καπάκια θα είναι διαθέσιμα την ίδια περίπου περίοδο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.