Jump to content



  • karmen1983
    karmen1983

    [Computex 2015]Η Streacom αποκάλυψε ένα "συμμετρικό" κουτί

    Το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο ακόμα δεν έχει κάποιο όνομα, μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε όρθια διάταξη, είτε σε οριζόντια και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο πάχους 4mm. Το σχήμα του έχει αρκετές καμπύλες, vents για να επιτρέψει στον αέρα να κυκλοφορήσει και φαίνονται και κάποιες χειρολαβές. Στο front panel φαίνονται δύο θύρες USB3.0 και το κλασικό "ματάκι" για να εγκατασταθεί το IRRC Solution της εταιρίας.

     

    Στα "σωθικά" του μπορεί να υποδεχθεί μητρικές έως και ATX form factor, ένα ATX τροφοδοτικό και με ένα rail σύστημα για τους δίσκους, όπως ακριβώς και το F12C, επιτρέπει την εγκατάσταση αρκετών δίσκων στο εσωτερικό. Το ίδιο rail μπορεί να εξυπηρετήσει για την εγκατάσταση κάποιας αντλίας ή κάποιου reservoir, εφόσον ο χρήστης αγαπάει το υγρό στοιχείο.

     

    Η στροφή της εταιρίας πάντως σε κουτιά με δυνατότητα εγκατάστασης ανεμιστήρων, έχει γίνει αισθητή ειδικά μετά και την κυκλοφορία του F12C. Το "ανώνυμο" κουτί εκτιμάται ότι θα διατεθεί σε τιμή που θα κυμαίνεται από 250-300$.

     

    76b

    76a


    84a

    84b


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.