Jump to content



  • yanni
    yanni

    [Computex 2015]Νέα τροφοδοτικά από την SilverStone

    .
    Η σειρά Zeus αναμένεται να περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα πολλών Watt, με την εταιρία να εκθέτει στην Computex 2015 το μοντέλο των 1200W. Πρόκειται για ένα πλήρως modular τροφοδοτικό, ικανό να τροφοδοτήσει τέσσερις GTX 980 Ti σε quad SLI σύνθεση. Έχει μία γραμμή +12V, στην οποία δίνει 100A, διαθέτει πιστοποίηση 80 Plus Platinum, ανεμιστήρα των 14 εκατοστών, ο οποίος ενεργοποιείται μόνο όταν χρειάζεται και με βάση την θερμοκρασία του τροφοδοτικού, όλα τα αναγκαία σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και λογισμικό για την παρακολούθηση του τροφοδοτικού και ρύθμιση των στροφών του ανεμιστήρα. Η επικοινωνία του τροφοδοτικού με το σύστημα γίνεται μέσω USB 2.0/1.1 σύνδεσης.

     

    Silverstone Zeus 56a


    Silverstone Zeus 56b

     

    Το SX700-LPT είναι το πρώτο τροφοδοτικό της εταιρίας διαστάσεων SFX-L. Είναι μικρότερο έναντι ενός ATX, αλλά ελαφρώς μεγαλύτερο έναντι ενός SFX τροφοδοτικού. Είναι πλήρως modular, έχει μία γραμμή +12V, διαθέτει πιστοποίηση 80 Plus Platinum και αρκετή ισχύ για συστήματα με δύο κάρτες γραφικών. Τα περισσότερα κουτιά της Silverstone τα οποία θα παρουσιαστούν στο μέλλον αναμένεται να μπορούν να δεχτούν SFX-L τροφοδοτικά, ενώ μετατροπέας σε ATX, θα επιτρέπει στο τροφοδοτικό να τοποθετηθεί σε συμβατικά κουτιά.

     

    SX700 LPT 55a


    SX700 LPT 55b


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.