Jump to content



  • yanni
    yanni

    [Computex 2015] Η BitFenix επιδεικνύει τα νέα της κουτιά

    .
    Η νέα έκδοση του Pandora ATX, πλέον μπορεί να δεχτεί κανονική ATX αλλά και E-ATX μητρική. Το νέο Pandora διατηρεί την αισθητική του αρχικού κουτιού, έχει οκτώ expansion ports, επιτρέποντας την τοποθέτηση dual slot μητρικής και στην τελευταία PCIe θέση που μπορεί να διαθέτει μια μητρική, υποστηρίζει cpu coolers έως και 16 εκατοστών ύψος, κάρτες γραφικών έως και 38 εκατοστών μήκος, αλλά και PSUs με έως και 22 εκατοστά μήκος. Υπάρχουν θέσεις για δύο αποθηκευτικά μέσα των 3,5'' και τρία των 2,5''. Το Pandora ATX διαθέτει PWM fan controller για τέσσερις ανεμιστήρες, ο οποίος διαθέτει και LCD οθόνη 2,8'' στην οποία απεικονίζονται πληροφορίες για την ταχύτητα των ανεμιστήρων και τις θερμοκρασίες του συστήματος. Υπάρχουν αρκετές θέσεις για ανεμιστήρες στο κουτί, καθώς και φίλτρα για την σκόνη.

     

    Pandora ATX TPU

     

    Το Nova απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν για ένα χαμηλότερου κόστους κουτί, οπότε είναι και πιο απλό στην κατασκευή του. Η τιμή του στην Ευρώπη αναμένεται να είναι κάπου στα 32 ευρώ.

     

    Nova

     

    Το Atlas χρησιμοποιεί εσωτερική σχεδίαση διπλού θαλάμου, με το μεγαλύτερο θάλαμο να φιλοξενεί την μητρική και τον μικρότερο το τροφοδοτικό, τα αποθηκευτικά μέσα και ότι καλώδιο περισσεύει. Τόσο η μητρική όσο και το τροφοδοτικό στερεώνονται πάνω σε tray τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν, επιτρέποντας την τοποθέτηση του ενός στην θέση του άλλου, ώστε το κουτί να αλλάξει προσανατολισμό. Είναι επίσης το πρώτο κουτί από την BitFenix το οποίο διαθέτει υποδοχή USB 3.1 Type C, πέραν των υπόλοιπων υποδοχών, κουμπιών και LEDs που βρίσκουμε στα περισσότερα κουτιά.

     

    Atlas

     

    Τέλος, το Aegis θα διατίθεται σε μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε και κίτρινο με τις αποχρώσεις να θυμίζουν αυτές που έχουμε δει σε κινητά όπως το Lumia και το iPhone. Το κουτί υποστηρίζει micro ATX μητρικές και διαθέτει πέντε expansion slots. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ψύξης για τον επεξεργαστή με ύψος έως και 17 εκατοστά και κάρτας γραφικών με μήκος έως 38 εκατοστά. Υποστηρίζονται έως τέσσερα 3,5'' μέσα αποθήκευσης και τέσσερα 2,5'' τα οποία τοποθετούνται σε αφαιρούμενα κλουβιά. Υπάρχει και εδώ ο PWM fan controller τεσσάρων θέσεων με την 2,8'' LCD οθόνη και αρκετές θέσεις για 12 και 14 εκατοστών ανεμιστήρες και φίλτρα για την σκόνη, όπως και στο Pandora ATX.

     

    Aegis


    Aegis  2

     

    Τα κουτιά που παρουσίασε η BitFenix στην έκθεση δεν είναι ακόμα στην τελική τους εμπορεύσιμη μορφή, αλλά είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.