Jump to content



  • yanni
    yanni

    [Computex 2015] Το νέο Thunderbolt 3 θα χρησιμοποιεί USB 3.1 Type C connector

    .
    Τα 40Gbps είναι το διπλάσιο bandwidth από αυτό που επέτρεπε το Thunderbolt 2, δίνοντάς του την δυνατότητα να υποστηρίξει ένα πλήθος πρότυπων, καθιστώντας το ως μια εναλλακτική, καλύτερη έκδοση του USB. Το Thunderbolt 3 θα υποστηρίζει πλήρως το USB 3.1, το οποίο χρειάζεται απλά 10Gbps για πλήρη λειτουργικότητα. Υποστηρίζει παροχή ενέργειας της τάξης των 100W και προς τις δύο κατευθύνσεις, επιτρέποντας είτε στο σύστημα που διαθέτει θύρα Thunderbolt 3 να δεχτεί παροχή ενέργειας έως και 100W, είτε να τροφοδοτηθούν οι συσκευές που θα συνδεθούν σε αυτόμέσω της Thunderbolt 3, με 15W ενέργειας. Συνολικά μπορούν να συνδεθούν έως και έξι συσκευές σε σειρά πάνω στο Thunderbolt 3. Υποστηρίζεται Express 3.0 x4, το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούν να συνδεθούν κάρτες γραφικών που θα στεγάζονται σε εξωτερικά κουτιά, ενώ η υποστήριξη DisplayPort 1.2 οκτώ γραμμών επιτρέπει την σύνδεση δύο οθονών ανάλυσης 4K με ρυθμό ανανέωσης έως και 60Hz. Τέλος, υποστηρίζεται 10Gbit σύνδεση Ethernet για διασύνδεση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

     

    Η Intel αναμένει το Thunderbolt 3 να εμφανιστεί στην αγορά πριν το τέλος του έτους και να υιοθετηθεί ευρύτερα μέσα στο 2016.

     

    Tb3 1


    Tb3 2


    Tb3 4


    Tb3 5


    Tb3 6


    Tb3 8


    Tb3 10


    Tb3 11

     


    Tb3 3


    Tb3 9


    Tb3 12

     


    Tb3 13


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.