Jump to content



  • yanni
    yanni

    Computex 2016. Νέοι SSDs, μνήμες και φυσικά κάρτες γραφικών από την Galax

    Νέοι SSDs, μνήμες και κάρτες γραφικών Nvidia τελευταίας γενιάς για συστήματα υψηλών επιδόσεων έχει να προτείνει η Galax στους απανταχού gamers και enthusiasts. Κοινό χαρακτηριστικό στα περισσότερα από τα παραπάνω, η υιοθέτηση του λευκού χρώματος.

     

    Όσον αφορά τους SSDs η νέα σειρά Hall of Fame (HOF) NVMe περιλαμβάνει μοντέλα PCIε, M.2 και U.2 με προφανώς υποστήριξη για το πρότυπο NVMe, όπως φαίνεται και από την ονομασία τους. Η εταιρία αξιοποιεί έναν custom controller για να προσφέρει επιδόσεις που φτάνουν τα 2,5GB/sec σε σειριακή προσπέλαση και έως 300.000 IPS σε τυχαία προσπέλαση. Οι χωρητικότητες των παραπάνω SSDs φτάνουν το 1TB.

     

    Hall of Fame (HOF) NVMe Series1.jpg

     

    Hall of Fame (HOF) NVMe Series2.jpg

     

    Hall of Fame (HOF) NVMe Series3.jpg

     

    1TB θα είναι η χωρητικότητα και του μοναδικού μοντέλου SATA III που επεδείκνυε η εταιρία και το οποίο θα απευθύνεται σε όποιους θα επιθυμούσαν ένα αποθηκευτικό μέσο χωρίς τα μειονεκτήματα ενός μηχανικού δίσκου.

     

    Hall of Fame (HOF) NVMe Series4.jpg

     

    Πηγή: GALAX Hall of Fame U.2, M.2, and PCIe SSDs Spied

     

    Στον τομέα των μνημών έχουμε δύο σειρές. Την Hall of Fame (HOF) DDR4-4000, η οποία θα έρχεται σε modules των 4GB και 8GB, καθώς και σε σετ των δύο modules. Τα timings των μνημών είναι 19-25-25-45, ενώ για την λειτουργία τους απαιτούν 1,4V.

     

    Hall of Fame (HOF) DDR4-4000.jpg

     

    Η δεύτερη σειρά είναι η σειρά Gamer η οποία έρχεται σε πλήθος συχνοτήτων και χρωμάτων και σε χωρητικότητες έως 32GB, σε σετ των δύο modules.

     

    Gamer series2.jpg

     

    Gamer series1.jpg

     

    Πηγές: GALAX Unveils Gamer Series DDR4 Memory

    GALAX Hall of Fame DDR4-4000 Memory Pictured, Too

     

    Τέλος, Galax χωρίς κάρτες γραφικών δεν γίνεται, οπότε η εταιρία δεν έχασε προφανώς την ευκαιρία να δείξει τις νέες της GTX 1070 και GTX1080. Ειδικότερα η εταιρία έχει τρία μοντέλα GTX 1070, μία με στάνταρ blower σύστημα ψύξης που αναμένεται να βγει με τιμή $379, την έκδοση EPOC με custom σύστημα ψύξης και τιμή πιθανόν κάπου στα $450, αλλά και την Hall of Fame η οποία είναι ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης και πιθανόν θα κυκλοφορήσει με τιμή κοντά στα $500.

     

    Galax GeForce GTX 1070.jpg

     

    Galax EPOC GeForce GTX 1070.jpg

     

    574eec87f4015-GalaxHOFGeForceGTX1070.jpg

     

    Η Hall of Fame GTX 1080 θα έρχεται με VRM 12 φάσεων και δύο 8pin PCIe καλώδια τροφοδοσίας, 2GHz συχνότητα λειτουργίας για την GPU και λευκό χρώμα.

     

    GeForce GTX 1080 Hall of Fame .jpg

     

    Πηγές: GALAX GeForce GTX 1080 Hall of Fame Pictured

    GALAX GeForce GTX 1070 Lineup Detailed, Readies HOF Model


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.