Jump to content


  • yanni
    yanni

    Cooler Master Case Mod World Series 2017 – Πάνω από 100 νέα mods!

    Η Cooler Master διοργανώνει και φέτος τον διαγωνισμό "Case Mod World Series". Στον φετινό διαγωνισμό πάνω από 100 συμμετέχοντες δημιούργησαν μοναδικά PC cases για να θαυμάσετε, αλλά και να ψηφίσετε. Η ψηφοφορία διαρκεί έως τις 17/5 και θα αναδείξει τον νικητή στην κατηγορία "People’s Choice Award". Όσοι ψηφίσουν θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν και αυτοί κάποιο δώρο από την Cooler Master και τους σπόνσορες του διαγωνισμού. Οι νικητές του διαγωνισμού θα μοιραστούν δώρα συνολικής αξίας έως και 45.000 δολαρίων.

     

    Για περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου της εταιρίας που ακολουθεί.

     

    Cooler Master Case Mod World Series 2017 – Πάνω από 100 νέα mods!

     

    Ταϊπέι, Ταϊβάν – Η Cooler Master ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, ανακοινώνει σήμερα την πλήρη λίστα των συμμετοχών για το φετινό Case Mod World Series. Ο μεγαλύτερος case modding διαγωνισμός, συγκέντρωσε φέτος πάνω από 100 εντυπωσιακά mods τα οποία μπορείτε να δείτε στο  Case Mod World Series - Vote Now . Δημιουργοί από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν και διεκδικούν $45.000 σε μετρητά και προϊόντα.

     

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι για έναν ακόμα χρόνο με εξαιρετικά mods. Χρόνο με τον χρόνο το Case Mod World Series και η κοινότητα του μεγαλώνει και διευρύνεται με modders από ετερόκλητους χώρους. Χαιρόμαστε επίσης που βλέπουμε όλο και περισσότερες εταιρίες να αναγνωρίζουν την σημασία του modding για την PC building κοινότητα” ανέφερε ο Marketing Director, Raymen Wu.

     

    Φέτος ο διαγωνισμός αποτελείται από τέσσερις κατηγορίες και μέχρι και οκτώ νικητές. Όπως και πέρυσι, βραβεία θα δοθούν στους πρώτους τρεις νικητές της κατηγορίας Tower και την κατηγορίας Scratch. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Cooler Master δίνει τον λόγο στο κοινό για το νικητήριο mod του People’s Choice Award. Με αφορμή την 25η επέτειο από την ίδρυση της Cooler Master, προστέθηκε μία επιπλέον κατηγορία στον διαγωνισμό για το καλύτερο project με ένα από τα κλασικά cases της εταιρίας.

     

    Ο φετινός διαγωνισμός χαρίζει έπαθλα συνολικής αξίας $45.000. Οι νικητές θα παραλάβουν τα έπαθλα από την Cooler Master και από τους υπόλοιπους sponsors, τόσο σε προϊόντα όσο και σε μετρητά. Όλοι οι νικητές θα κερδίσουν αρκετά parts για να στήσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα, αλλά η κάθε θέση θα έχει τα αντίστοιχα δικά της parts και bonuses.

     

    Ψηφίστε για το People’s Choice Award

    Ο νικητής του People’s Choice Award θα αποφασιστεί από εσάς. Για να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας builds επισκεφτείτε το Case Mod World Series - Vote Now.

     

    5918536687b49_CaseModWorldSeriesVote_1.jpg

     

    Ψηφίστε και Κερδίστε

    Αυτή την χρονιά δεν είναι μόνο οι modders που κερδίζουν από το People’s Choice Award. Ψηφίζοντας τα αγαπημένα σας builds στο παραπάνω link, μπορείτε να κερδίσετε πλούσια δώρα από την Cooler Master και τους sponsors του Cooler Master Case Mod World Series 2017, όπως την NVIDIA, την ASUS, την Seagate, την Bitspower, την HyperX και την Dremel. Cases, ψύκτρες, κάρτες γραφικών, μνήμες και πολλά άλλα δώρα ίσως να βρίσκονται λίγα μόλις clicks μακριά σας. Make It Yours.

     

    Cooler Master Case Mod World Series 2017.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.