Jump to content



  • yanni
    yanni

    Corsair και Thermaltake δίνουν λύση στο πρόβλημα των κενών DIMM slots

    Με το RGB να βρίσκεται παντού, μερικές κενές θέσεις στα DIMM slots ή μνήμες που δεν διαθέτουν τον δικό τους RGB φωτισμό, θα μπορούσαν να αποτελούν πρόβλημα για κάποιους. Τα κενά DIMM slots θα έδειχναν ίσως άσχημα σε μια ιδιαίτερα προσεγμένη σύνθεση με εξαρτήματα που διαθέτουν RGB φωτισμό. Corsair και Thermaltake έρχονται να προσφέρουν δύο διαφορετικές λύσεις που θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα αυτό.

     

    Η Corsair ανακοίνωσε το Corsair Vengeance Pro RGB Lighting Enhancement kit(model: CMWLEKIT2W/B). Πρόκειται ουσιαστικά για ένα kit που περιλαμβάνει δύο ψεύτικα DIMM modules τα οποία είναι πανομοιότυπα με αυτά των μνημών Vengeance RGB Pro. Τα ψεύτικα DIMM modules μπορεί να μην προσφέρουν επιπλέον μνήμη στο σύστημα, δίνουν όμως την δυνατότητα στον κάτοχό τους, να καλύψει δύο κενά DIMM slots που πιθανόν έχει στην μητρική του, επιτυγχάνοντας ένα οπτικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην θέση των DIMM slots. Το κόστος των DIMM modules φτάνει τα 40 δολάρια, κόστος ίσως υψηλό, αλλά σαφέστατα μικρότερο από αυτό της αγοράς δύο αληθινών Vengeance RGB Pro DIMM modules. Το kit διατίθενται τόσο σε μαύρο χρώμα, όσο και σε άσπρο χρώμα.

     

    Vengeance RGB Pro dummy DIMM modules.jpg

     

    Corsair memory RGB.jpg

     

    Από την μεριά της η Thermaltake έχει να προτείνει μια εντελώς διαφορετική λύση. Πρόκειται για το Pacific R1 Plus Memory Lighting kit το οποίο έχει το πλεονέκτημα ότι προσφέρει RGB φωτισμό ακόμα και στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται μνήμες που δεν διαθέτουν δικό τους RGB φωτισμό. Πρακτικά το Pacific R1 Plus διαθέτει τέσσερις σειρές από συνολικά 36 RGB LEDs, επιτρέποντάς του να ομοιάζει από πάνω με τέσσερα DIMM modules τα οποία διαθέτουν RGB φωτισμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με DIMMs οποιουδήποτε τύπου μνήμης, εφόσον αυτά είναι στάνταρ μεγέθους, δηλαδή δεν διαθέτουν ψηλές ψύκτρες. Η Thermaltake προσφέρει επίσης τον δικό της ελεγκτή σε περίπτωση του το Pacific R1 Plus χρησιμοποιηθεί σε μητρική που δεν διαθέτει δυνατότητες ελέγχου RGB φωτισμού. Ο ελεγκτής αυτός συνδέεται μέσω USB 2.0 στην μητρική και ο έλεγχος του φωτισμού γίνεται μέσω του λογισμικού TT RGB Plus. Η Thermaltake δεν έχει αποκαλύψει την τιμή του Pacific R1 Plus Memory Lighting kit.

     

    Pacific R1 Plus Memory Lighting kit.jpg

     

    Pacific R1 Plus Memory Lighting kit 1.jpg

     

    Pacific R1 Plus Memory Lighting kit 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.