Jump to content



  • yanni
    yanni

    Cougar Revenger, gaming mouse με 12000 DPI ανάλυση

    Η Cougar ανακοίνωσε το νέο της gaming mouse, Revenger, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν πλήθος αναλύσεων έως και τα 12000 DPI. Επιπλέον το Cougar διαθέτει οπτικό αισθητήρα, προγραμματιζόμενα πλήκτρα και πολλαπλά configurations.

     

    Το Cougar Revenger ενσωματώνει τον οπτικό αισθητήρα PMW 3360 με Polling rate 1000Hz και 1ms χρόνο απόκρισης. Η ανάλυση μπορεί να οριστεί με ακρίβεια από τα 100 έως τα 12000 DPI. Υπάρχουν έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα, τα οποία προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε 21 διαφορετικές λειτουργίες. Η Cougar έχει ενσωματώσει 512KB μνήμης στο Revenger, επιτρέποντας την απομνημόνευση τριών διαφορετικών αρχείων ρυθμίσεων, έτσι ώστε αυτά να είναι διαθέσιμα για χρήση, όπου και αν ο χρήστης συνδέσει το ποντίκι. Δύο διαφορετικές ζώνες RGB backlighting καθιστούν άμεσα γνωστό το πιο αρχείο ρυθμίσεων χρησιμοποιείται. Η Cougar διαθέτει επίσης δικό της λογισμικό για το Revenger, το οποίο ονομάζει UIX Systeman.

     

    cougar-revenger-rgb-optical-gaming-mouse.jpg

     

    cougar-revenger-optical-gaming-mouse-specs.jpg

     

    Το Cougar Revenger είναι άμεσα διαθέσιμο από online μαγαζιά, όπως το Amazon και το NewEgg, στην τιμή των $60.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.