Jump to content


  • yanni
    yanni

    Crowdhackathon #insurance 2.0: Ο Διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας με επίκεντρο την ασφαλιστική αγορά

    Στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 στο INNOVATHENS – Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, διοργανώνεται το Crowdhackathon #insurance 2.0, ο Διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας με επίκεντρο την ασφαλιστική αγορά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά καινοτόμες προτάσεις που συνδέουν την ασφαλιστική αγορά με τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές.

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

     

    Crowdhackathon #insurance 2.0: Ο Διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας με επίκεντρο την ασφαλιστική αγορά.

     

    Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος o διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας, που διοργανώνεται από την εταιρεία καινοτομίας Crowdpolicy και την Ethos Media στο πλαίσιο της δράσης ανοικτής καινοτομίας Crowdhackathon και με την υποστήριξη του insuranceworld.gr.

     

    Στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 στο INNOVATHENS – Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά καινοτόμες προτάσεις που συνδέουν την ασφαλιστική αγορά με τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές.

     

    Συγκεκριμένα, το Crowdhackathon #Insurance 2.0 (http://crowdhackathon.com/insurance2) έρχεται την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών (Minimum Viable Products – MVP) στον ευρύτερο κλάδο της ασφάλισης (#insurtech).

     

    Οι καλύτερες πιλοτικές εφαρμογές και υπηρεσίες που θα παραχθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, βραβεύονται με χρηματικά έπαθλα και με απώτερο σκοπό να εξελιχθούν με την υποστήριξη της διοργάνωσης και των εταιρειών που θα συμμετέχουν. Στο Crowdhackathon #Insurance 2.0 θα απονεμηθούν στις τρεις (3) πρώτες ομάδες χρηματικά βραβεία 2.000, 1.500 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα.

     

    Στο Crowdhackathon #insurance 2.0 μπορούν να συμμετέχουν νέοι επιχειρηματίες, προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον ασφαλιστικό & χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, μαθητές και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική και κοινωνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία μέσα από τον κρίσιμο και σημαντικό κλάδο των ασφαλειών.

     

    Λίγες μέρες πριν την έναρξη της διήμερης εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Open Insurance Day για το mentoring των διαγωνιζόμενων αλλά και όσων θέλουν να για τις νέες τάσεις και την προοπτική γύρω από τα APIs και την νέα ψηφιακή οικονομία στον ευρύτερο πεδίο του #insurtech

     

    Στα πλαίσια του Crowdhackathon #Insurance 2.0 εγκαινιάζεται και η πρώτη δημόσια διαβούλευση γύρω από την ιδιωτική ασφάλιση -  Open Insurance Dialogue

     

    Μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας (Open Insurance Dialogue), και με τρόπο άμεσο και διαδραστικό, στόχος είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα της αγοράς, να υπάρξει ώριμος και ουσιώδης διάλογος όπως επίσης επωφελείς προτάσεις για την «επόμενη μέρα» του κλάδου και το σύνολο της κοινωνίας.

     

    Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://crowdhackathon.com/insurance2/  καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.