Jump to content


  • yanni
    yanni

    Cryorig και NZXT παρουσιάζουν την πρώτη ψύκτρα με έλεγχο φωτισμού μέσω λογισμικού

    Οι Cryorig και NZXT συνεργάστηκαν στην δημιουργία του νέου H7 Quad Lumi, μιας ψύκτρας η οποία διαθέτει φωτισμό στο logo της και στην βάση της, ο οποίος ελέγχεται πλήρως μέσω λογισμικού. Η ψύκτρα βασίζεται στο μοντέλο H7 της Cryorig και αξιοποιεί το λογισμικό CAM της NZXT.

     

    Σε σχέση με την H7, η Cryorig έχει προσθέσει ένα επιπλέον heatpipe των 6 χιλιοστών στην H7 Quad Lumi, το σύστημα φωτισμού Lumi, έναν RGB LED controller, ενώ ο ανεμιστήρας που χρησιμοποιείται είναι ο PWM QF120 Balanced LED με ρυθμό περιστροφής από 300 έως και 1600 στροφές το λεπτό. Επιπλέον η Cryorig έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο σύστημα στήριξης της ψύκτρας. Πλέον η ψύκτρα υποστηρίζει και LGA2011 v3 socket, πέραν των LGA 115x Intel sockets και των AMD sockets που υποστήριζε.

     

    02_top_sh_h7ql.jpg

     

    Το σύστημα Lumi βασίζεται στην Hue+ controller board της NZXT η οποία υποστηρίζει εννέα εφέ φωτισμού, με επιπλέον εφέ να μπορούν να προστεθούν μελλοντικά, μέσω νεώτερων firmwares. Το σύστημα Lumi υποστηρίζει dual channel LED, επιτρέποντας στο λογότυπο και την βάση να έχουν διαφορετικά χρώματα και εφέ, επιτρέποντας πλήθος συνδυασμών. Το λογισμικό CAM της NZXT από την άλλη επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του συστήματος, όπως θερμοκρασίες και έλεγχο του ρυθμού περιστροφής των ανεμιστήρων.

     

    01_top_sh_h7ql.jpg

     

    03_top_sh_h7ql.jpg

     

    04_top_sh_h7ql.jpg

     

     

    Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ψύκτρας, αυτά είναι τα παρακάτω:

     

    • Dimension ( with fan ): L98 mm x W123 mm x H145 mm
    • Weight ( with fan ): 728 g
    • Weight ( without fan ): 594 g
    • Heat pipes: 6mm heatpipe x 4 units
    • Copper Base: C1100 Pure copper nickel plated
    • RAM Tolerance Height: Limitless
    • TDP: 150 W+
    • Connections: PWM and Internal USB 2.0

     

    05-top-sh-h7ql.jpg

     

    Αν και η νέα ψύκτρα κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στην Computex 2016, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, η διάθεσή της στην αγορά αναμένεται για το τέλος του έτους. Η τιμή της δεν έχει ανακοινωθεί. Η τιμή πάντως της απλής H7 είναι $35.

     

    Πηγή: CRYORIG


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.