Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Coinbase προειδοποιεί ότι η χρεοκοπία θα μπορούσε να εξαφανίσει τα χρήματα των χρηστών της

    Κρυμμένη στην απογοητευτική έκθεση κερδών πρώτου τριμήνου της Coinbase Global -- στην οποία το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων των ΗΠΑ ανέφερε τριμηνιαία απώλεια 430 εκατομμυρίων δολαρίων και πτώση 19% στους μηνιαίους χρήστες -- είναι μια ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους από τη χρήση της υπηρεσίας της Coinbase που μπορεί να αποτελεί έκπληξη για τα εκατομμύρια των χρηστών του. Σε περίπτωση που το χρηματιστήριο κρυπτογράφησης χρεοκοπήσει, λέει η Coinbase, οι χρήστες του ενδέχεται να χάσουν όλα τα κρυπτονομίσματα που είναι αποθηκευμένα στους λογαριασμούς τους.

    Η Coinbase ανέφερε στην έκθεση κερδών της την Τρίτη ότι κατέχει 256 δισεκατομμύρια δολάρια τόσο σε νομίσματα fiat όσο και σε κρυπτονομίσματα για λογαριασμό των πελατών της. Ωστόσο, το ανταλλακτήριο σημείωσε ότι σε περίπτωση που κηρύξει ποτέ πτώχευση, "τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία που κρατάμε για λογαριασμό των πελατών μας θα μπορούσαν να υπόκεινται σε διαδικασίες πτώχευσης". Οι χρήστες του Coinbase θα μετατραπούν σε "γενικά μη εξασφαλισμένους πιστωτές", που σημαίνει ότι δεν έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν κάποια συγκεκριμένη ιδιοκτησία από την ανταλλαγή στο πλαίσιο διαδικασίας, μέχρι την τελική εκκαθάριση της πτωχευμένης πιά εταιρίας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.