Jump to content


  • yanni
    yanni

    Dark Rock Pro TR4, ειδικά για AMD Threadripper

    Στην Computex η Be Quiet! παρουσίασε μια νέα ψύκτρα η οποία προορίζεται ειδικά για τους Threadripper επεξεργαστές της AMD. Πρόκειται για την νέα Dark Rock Pro TR4, μια ιδιαίτερα ογκώδη dual tower ψύκτρα, κατάλληλη για επεξεργαστές με TDP έως και 240W.

     

    Αυτό σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να ψύξει αποτελεσματικά τους πρώτης γενιάς επεξεργαστές της AMD, αλλά και τους νέους Threadripper 2. Αν και η AMD δίνει TDP για τους Threadripper 2 στα 250W, οι πραγματικές τους καταναλώσεις αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλότερες. Μάλιστα η Be Quiet! υπόσχεται όχι μόνο αποτελεσματική ψύξη του επεξεργαστή, αλλά και αθόρυβη με την Dark Rock Pro TR4.

     

    Be quiet Dark Rock Pro TR4 -1.jpg

     

    Η Dark Rock Pro TR4 διαθέτει αλουμινένιο σώμα, αλλά και βάση, από την οποία όμως ξεκινάνε επτά heatpipes τα οποία αναλαμβάνουν να μεταφέρουν την θερμότητα από τον επεξεργαστή προς το κυρίως σώμα της ψύκτρας γρήγορα και αποτελεσματικά. Την ιδιαίτερα ογκώδη ψύκτρα αναλαμβάνουν να ψύξουν δύο μεγάλοι ανεμιστήρες.

     

    Η Dark Rock Pro TR4 της Be Quiet! θα είναι διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τιμή που αναμένεται να βρίσκεται κάπου στα 90 δολάρια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.