Jump to content


  • yanni
    yanni

    E3 PRO GAMING V5 Xeon motherboard για gamers από την ASUS

    .
    Η νέα μητρική της ASUS για το LGA1151 socket βασίζεται στο Intel C232 Express chipset της Intel. Η δυνατότητα επιλογής Xeon επεξεργαστών, επιτρέπει στον κάτοχο της μητρικής να διαλέξει κάποιον από τους επεξεργαστές Xeon οι οποίοι, αν και έχουν επιδόσεις ανάλογες ενός Core i7, η τιμή τους είναι στα επίπεδα των Core i5.

     

    E3 PRO GAMING V5 Box

     

    Η νέα μητρική υποστηρίζει μνήμες DDR4 με ταχύτητα έως και 2133MHz σε dual channel και χωρητικότητα έως και 64GB. Υποστηρίζεται επίσης και Intel XMP. Η μητρική έχει δύο PCI Express 3.0 x16 θύρες επέκτασης για κάρτες γραφικών, με την μία από αυτές να λειτουργεί ως x4 και υποστηρίζεται AMD quad GPU CrossFireX. Υπάρχουν ακόμα δυο PCI Express 3.0 x1, καθώς και δύο PCI οι παρέχουν συμβατότητα με παλαιότερες κάρτες. Για σύνδεση μέσων αποθήκευσης η μητρική διαθέτει μία M.2, με υποστήριξη τόσο SATA όσο και PCIe, αλλά και έξι SATA θύρες με υποστήριξη RAID. Υπάρχει πλήθος USB θυρών καθώς και δύο USB 3.1 με την μία εξ αυτών να είναι Type C. Η διαθέσιμη Gigabit Ethernet χρησιμοποιεί τον ελεγκτή Intel I219LM και υποστηρίζει αποκλειστικές τεχνολογίες της ASUS όπως οι LANGuard και GameFirst. Το υποσύστημα ήχου είναι το SupremeFX, το οποίο είναι σε θέση να προσφέρει αυξημένη ποιότητα ήχου.

     

    E3 PRO GAMING V5 board


    E3 PRO GAMING V5 Box

     

    Αναλυτικά για την μητρική, μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα του κατασκευαστή: E3 PRO GAMING V5

     

    E3 PRO GAMING V5 specs

     

    Η νέα μητρική είναι άμεσα διαθέσιμη με τιμή κάτω των 120 λιρών Αγγλίας.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.