Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ebonsteel, η νέα οικονομική σειρά κουτιών της Lian Li

    Η Lian Li είναι γνωστή σε πολλούς για τα πολύ ποιοτικά κουτιά της από αλουμίνιο. Το πρόβλημα είναι ότι η εταιρία είναι επίσης γνωστή για τις υψηλές τιμές της. Η νέα σειρά κουτιών της εταιρίας Ebonsteel, έρχεται να αλλάξει εντελώς τα παραπάνω με το υλικό κατασκευής των κουτιών να είναι το ατσάλι και τις τιμές τους να είναι ιδιαίτερα προσιτές.

     

    Η σειρά Ebonsteel περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα PC-K5, PC-K6 και PC-K6S. Και τα τρία κουτιά ανήκουν στην κατηγορία mid tower και απευθύνονται στους gamers που ψάχνουν ένα κουτί το οποίο να μπορεί να δεχθεί ATX μητρική,  να προσφέρει ικανοποιητικές δυνατότητες όσον αφορά την δυνατότητα ψύξης των εξαρτημάτων με αέρα ή νερό και παράλληλα να προσφέρεται σε προσιτή τιμή. Επιπλέον τα κουτιά προσφέρουν χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στα ακριβότερα αλουμινένια κουτιά της εταιρίας, όπως δυνατότητα εγκατάστασης εξαρτημάτων χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων, ανοίγματα για αποτελεσματικότερη διαχείριση των καλωδίων, αντικραδασμική βάση για το τροφοδοτικό και τα κλουβιά τοποθέτησης των δίσκων,  αφαιρούμενα φίλτρα για τους ανεμιστήρες και πολλά άλλα συνήθη χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στα κουτιά της Lian Li.

     

    Από τα τρία κουτιά το πλέον οικονομικό είναι το PC-K05 με τιμή στα $56 με μεταλλικό πλαϊνό και $60 για την έκδοση με παράθυρο. Μπορεί να δεχθεί έως τέσσερις δίσκους, 3,5'' ή 2,5'' σε δύο κλουβιά τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν επιτρέποντας έτσι την τοποθέτηση κάρτας γραφικών με μήκος έως και 400 χιλιοστά. Το σύστημα ψύξης επεξεργαστή μπορεί να φτάσει 160 χιλιοστά, ενώ υποστηρίζεται τροφοδοτικό με μήκος έως 250 χιλιοστά. Μπορεί να δεχθεί έως πέντε ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών, αλλά και ψυγείο των 120x240x60 χιλιοστών στο πάνω μέρος του.

     

    K5-main.jpg

     

    k5wx-002.jpg

     

    k5x-014.jpg

     

    k5x-015.jpg

     

     

     

     

    Το PC-K6 μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά δίσκους 3,5'' ή 2,5''. Οι θέσεις του τροφοδοτικού και των δίσκων καλύπτονται με μεταλλικό πλαίσιο αποκρύπτοντάς τα, δημιουργώντας παράλληλα δύο ξεχωριστά διαμερίσματα. Μπορεί να δεχθεί κάρτες γραφικών με μήκος έως 310 χιλιοστά, σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως 170 χιλιοστά και τροφοδοτικό με μήκος έως και 310 χιλιοστά. Διαθέτει θέσεις για πέντε ανεμιστήρες. Αυτοί μπορούν να είναι των 120 χιλιοστών, αλλά υπάρχει η δυνατότητα στις δύο θέσεις εμπρός και στις δύο θέσεις στο πάνω μέρος του κουτιού να τοποθετηθούν ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών. Υποστηρίζεται και ψυγείο υδρόψυξης με διαστάσεις 120x240x60 ή 140x280x60 χιλιοστά.  Η τιμή του είναι $93.

     

    K6-main.jpg

     

    k6-000.jpg

     

    k6-007.jpg

     

    k6-008.jpg

     

    k6-002.jpg

     

    Τέλος, το PC-K6S είναι η ειδική έκδοση του PC-K6 για αυτούς που εστιάζουν στην αθόρυβη λειτουργία. Τα πλαίσιά του είναι ενισχυμένα με ειδικό ηχομονωτικό υλικό, ενώ η έκδοση S διαθέτει επιπλέον και πορτάκι που καλύπτει την πρόσοψη και πορτάκι που καλύπτει τις USB και audio θύρες. Η τιμή του είναι $109.

     

    k6s-000.jpg

     

    k6s-011.jpg

     

     

    Το PC-K5 θα είναι διαθέσιμο στα μέσα Ιουνίου με τα PC-K6 και PC-K6S να γίνονται διαθέσιμα λίγο αργότερα, στα τέλη Ιουνίου.

     

    Πηγή: Lian Li Announces New Ebonsteel Series Cases


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.