Jump to content


  • yanni
    yanni

    Enthoo Pro M Special Edition και Halos RGB Fan Frames από την Phanteks

    Η Phanteks αυτές τις μέρες προχώρησε στην ανακοίνωση ενός νέου κουτιού, του Enthoo Pro M Special Edition, αλλά και στην νέα σειρά fan frames, Halos και Halos LUX RGB. Το Enthoo Pro M Special Edition είναι μια παραλλαγή του Enthoo Pro M, ενώ τα Halos και Halos LUX RGB fan frames έρχονται να προσθέσουν στυλ και χρώμα σε ένα σύστημα, χωρίς να επηρεάσουν αρνητικά τις επιδόσεις του.

     

    Το Enthoo Pro M Special Edition έρχεται με πλαϊνό γυαλί ασφαλείας και λευκό εσωτερικό. Κατά τα άλλα έχει όλα τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που χαρακτηρίζει την σειρά κουτιών Enthoo Pro M, όπως το ευρύχωρο εσωτερικό και το modular σύστημα για τα αποθηκευτικά μέσα. Είναι κατάλληλο για φιλοξενία συστήματος υδρόψυξης, διαθέτοντας radiator bracket, reservoir mounts και pump slots. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και δύο Halos RGB fan frames. Θα είναι διαθέσιμο ήδη από αυτό το μήνα.

     

    Pro-M-1.jpg

     

    Enthoo_Pro_M_SE_Left_view_closed_2k.jpg

     

    Τα Halos RGB fan frames έρχονται να προσθέσουν χρώμα σε οποιονδήποτε ανεμιστήρα των 120 ή 140 χιλιοστών. Ο φωτισμός τους απλώνεται ομοιόμορφα πάνω στις λεπίδες του ανεμιστήρα, δίνοντας ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι αν έχετε κάποιον κορυφαίο ανεμιστήρα που δεν διαθέτει φωτισμό, αλλά θα θέλατε να είχε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αντικαταστήσετε με κάποιον άλλον με LED φωτισμό, που όμως ίσως να είναι κατώτερος. Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, τα Halos RGB fan frames που είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και η τιμή τους βρίσκεται στα 9,90 ευρώ και τα Halos LUX RGB fan frames τα οποία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και κοστίζουν, 17,90 ευρώ αυτό για ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών και 19,90 ευρώ αυτό για ανεμιστήρες των 140 χιλιοστών. Θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα.

     

    PH-FF120RGBA-1.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.