Jump to content



  • SpirosKGR
    SpirosKGR

    EVGA Z10: Το πρώτο μηχανικό πληκτρολόγιο της EVGA

    Αναμνήσεις μιας περασμένης δεκαετίας φαίνεται ότι φέρνει στο νου η EVGA, με το επερχόμενο μηχανικό της πληκτρολόγιο με την ονομασία Ζ10

     

    Ένα μηχανικό πληκτρολόγιο 104 πλήκτρων, με ενσωματωμένη στο κέντρο του προϊόντος μιας μικρής LCD οθόνης η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί από τον χρήστη κατά τη διάρκεια του gaming και όχι μόνο. Για παράδειγμα θα μπορεί να λάβει πληροφορίες από όσα προγράμματα υποστηρίζουν OSD monitoring, σαν το γνωστό EVGA PRECISION, ώστε να μπορούμε ανα πάσα στιγμή να ελέγξουμε τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών μας, ή του επεξεργαστή μας κ.α. Επίσης και όσα παιχνίδια παρέχουν παρόμοια υποστήριξη μπορούν να επωφεληθούν εξίσου.

     

    Το Ζ10, έχοντας σχέδιο που κατά μεγάλο ποσοστό θυμίζει το παλιό γνωστό Logitech G15, έρχεται με διακόπτες Kailh MX Brown, κόκκινο φωτισμό LED καθώς και επτά στον αριθμό πλήρως προγραμματιζόμενα macros πλήκτρα. Συγκεκριμένα πέντε στη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου και δύο στην περιοχή που βρίσκονται τα γνωστά βελάκια ( arrow pad ). Ακόμη το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει μία USB passthrough στη δεξιά πλευρά του.

     

    Να σημειωθεί ότι παραμένει ακόμη άγνωστο το αν θα επιλέξει η EVGA να κυκλοφορήσει το Z10 με άλλους διακόπτες άλλης εταιρείας, σε άλλες παραλλαγές αυτών ( red, blue κλπ ) είτε χρώματος φωτισμού. 

     

    Προς το παρόν η EVGA, αν και το πληκτρολόγιο έχει κάνει ξανά την εμφάνιση του και σε περασμένες εκθέσεις (2015-2017) με κάποιες διαφοροποιήσεις χωρίς όμως σημάδια κυκλοφορίας, δεν έχει ανακοινώσει κάποια εκτιμώμενη ημερομηνία διάθεσης στην αγορά, ούτε προτιμώμενη τιμή πώλησης. 

    Το μόνο "επίσημο" που γνωρίζουμε είναι ότι θα το δούμε σύντομα, σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας στο instagram λογαριασμό της. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.