Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Fan Made Harambe vs Capcom παιχνίδι για το PC

     

    Η τραγική δολοφονία του γορίλα Harambe στο ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι οδήγησε σε μια δημόσια αντίδραση εναντίον της διοίκησής του, στη γέννηση δημοφιλών memes στο διαδίκτυο, ακόμα και στη δημιουργία τραγουδιών στο YouTube. Ωστόσο, πολύ λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν προβλέψει ότι σύντομα θα δούμε και ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ατυχή περίπτωση. Έχει πλέον συμβεί και αυτό, καθώς κάποιος δημιούργησε ένα παιχνίδι για τον υπολογιστή, ονόματι Harambe vs Capcom.

     

    1474184504_capture_story.jpg

     

    Η ιστορία του ασυνήθιστου παιχνιδιού υπαινίσσεται ότι ο Harambe ανακαλύπτει ότι ένας κρυφός οργανισμός έχει ανακαλύψει τις ψυχικές του ικανότητες, και στέλνει μια ομάδας εξόντωσης για να τον σκοτώσει. Ως αποτέλεσμα, αποφασίζει να σκηνοθετήσει το θάνατό του και να αποδείξει τον εαυτό του ενάντια στο Ryu, ο οποίος θα τον οδηγήσει στη συνέχεια στο αεροδρόμιο για να ξεφύγουν στην Αφρική, όπου θα προσπαθήσει να «διορθώσει» αυτό που έχει συμβεί.

     

    Το φαινομενικά γελοίο παιχνίδι, έχει δημιουργηθεί από την ομάδα "Otaku Gang", η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως μια "υπόγεια συλλογική κουλτούρα" που είναι "ικανή να κάνει beats, rock shows, ακόμη και να αναπτύξει video games". Η ομάδα έχει δηλώσει ότι το παιχνίδι είναι ένας φόρος τιμής για τον "αδερφό μας Harambe" και όλα σχετίζονται με την Capcom.

     

     

     

    Σύμφωνα με το Polygon, το παιχνίδι Harambe έναντι Capcom ζυγίζει 352 MB σε μέγεθος, και είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσετε δωρεάν. Το ρόστερ αποτελείται από 21 χαρακτήρες, από τους οποίους οι τρεις είναι "χαρακτήρες μυστήριο". Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι στο PC σας με δική σας ευθύνη πατώντας το σύνδεσμο πηγής κάτω.

     

    http://www.harambegame.com/

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.