Jump to content



  • yanni
    yanni

    Flash Drive από την PNY με υποστήριξη για iOS

    .
    Στο iOS πολλές από τις λειτουργίες που σχετίζονται με μεταφορές αρχείων, απαιτούν την σύνδεση της συσκευής με ένα PC και την σύνδεση στο i-Tunes. Με το DUO-Link M η PNY έρχεται να απλοποιήσει την όλη διαδικασία, ενώ επιπλέον δίνει την δυνατότητα στους χρήστες Apple συσκευών να μπορούν να αναπαράγουν αρχεία μουσικής ή βίντεο χωρίς να απαιτείται πρώτα η μεταφορά αυτών των αρχείων στην συσκευή ή η ύπαρξη δικτύου. Με αυτόν τον τρόπο το DUO-Link M λειτουργεί και ως συσκευή επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής με την οποία συνδέεται.

     

    PNY DUO Link M 1

     

    Το DUO-Link M διαθέτει δύο τύπους σύνδεσης. Έρχεται με USB 2.0 Type A interface καθώς και Lightning connector επιτρέποντας την εύκολη σύνδεσή του σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς την ανάγκη χρήσης καλωδίων. Οι διαστάσεις του είναι 50,9 x 26 x 11,45 χιλιοστά και το βάρος του μόλις 9,8 γραμμάρια. Θα διατίθεται σε χωρητικότητες από 16GB έως 128GB, ενώ οι επιδόσεις του φτάνουν τα 10MB/sec ανάγνωση και 8MB/sec εγγραφή μέσω Lightning connector και 13MB/sec ανάγνωση και 10MB/sec εγγραφή μέσω USB 2.0. Για την χρήση του απαιτείται το κατέβασμα ειδικής DUO-Link εφαρμογής από το App Store.

     

    PNY DUO Link M 2


    PNY DUO Link M 3


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.