Jump to content


  • yanni
    yanni

    Free To Play θα είναι το Quake Champions

    Η τελευταία προσθήκη στην σειρά παιχνιδιών Quake της id Software, το Quake Champions, θα είναι Free To Play, επιτρέποντας σε πολύ κόσμο να ευχαριστηθεί το παιχνίδι χωρίς να πληρώσει δεκάρα. 

     

    Η id Software ελπίζει με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσει περισσότερους παίκτες στο παιχνίδι, ειδικότερα εκτός της Αμερικάνικης και Ευρωπαϊκής αγοράς, οι οποίοι εν συνεχεία θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν το Champions Pack, εφόσον το επιθυμούν. Το θετικό εδώ είναι ότι όλοι οι παίκτες, είτε έχουν πληρώσει για το Champions Pack, είτε συνεχίζουν να παίζουν την Free To Play έκδοση, θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους χάρτες του παιχνιδιού και θα ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις. Η μόνη διαφορά θα είναι ότι όσοι αγοράσουν το Champions Pack θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους διαθέσιμους χαρακτήρες, ενώ οι Free To Play παίκτες θα έχουν πρόσβαση μόνο στον χαρακτήρα του Ranger.

     

    Στο παιχνίδι θα υπάρχει και in-game currency, το οποίο ονομάζεται "favor" και το οποίο θα επιτρέπει στους Free To Play παίκτες να αποκτήσουν προσωρινά πρόσβαση και σε κάποιον άλλο χαρακτήρα. Οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν εύκολα "favor", το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και για την απόκτηση backpacks που θα τους δίνουν πρόσβαση σε rune challenges.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.