Jump to content



  • yanni
    yanni

    FSP Hydro PTM+, το πρώτο υδρόψυκτο τροφοδοτικό

    Θα βάζατε ποτέ υδρόψυξη στο τροφοδοτικό σας; Αν η απάντηση είναι ναι και αν οι απαιτήσεις σας για ισχύ ιδιαίτερα υψηλές, τότε το Hydro PTM+ της FSP μάλλον είναι για εσάς. Το εν λόγω τροφοδοτικό θα είναι ένα από τα προϊόντα τα οποία θα επιδείξει στην φετινή Computex η FSP.

     

    Το Hydro PTM+ είναι πλήρως modular, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία και μπορεί να αποδώσει έως και 1200W όταν ψύχεται μόνο με την βοήθεια του ανεμιστήρα του. Αν κάποιος το συνδέσει με ένα κλειστό κύκλωμα υδρόψυξης, το τροφοδοτικό θα είναι σε θέσει να παρέχει έως και 1400W ισχύ. Σε περίπτωση τώρα που κάποιος δεν έχει τόσο υψηλές απαιτήσεις σε ισχύ, αλλά απαιτεί απόλυτα αθόρυβη λειτουργία, το Hydro PTM+ μπορεί να προσφέρει έως και 600W σε απόλυτα αθόρυβη λειτουργία. Όσον αφορά την ενεργειακή του απόδοση, φέρει πιστοποίηση 80 PLUS Platinum. Προφανώς δεν λείπει και ο LED φωτισμός.

     

    FSP Hydro PTM+ 1.jpg

     

    Επιπλέον, στην Computex η FSP θα επιδείξει ακόμα δύο ιδιαίτερα τροφοδοτικά. Ένα τροφοδοτικό τύπου FLEX των 850W με πιστοποίηση 80 Plus Platinum και ένα  Intel CRPS τροφοδοτικό των 1600W, επίσης 80 Plus Platinum για χρήση σε data centers.

     

    Τέλος, ένα ακόμα ενδιαφέρον προϊόν που θα επιδείξει η FSP στην Computex, είναι το The ERK ή αλλιώς Easy Redundant Kit, ένα DC-DC module το οποίο θα επιτρέπει σε δύο τροφοδοτικά που δεν έχουν σχεδιαστεί να υποστηρίζουν redundancy, να λειτουργήσουν ως δύο τροφοδοτικά που υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό.

     

    5924bafee8b2b_fsperkkit.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.